Financial Data Analyst

BridgeFund

Amsterdam, NH

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
Amsterdam, NH, NL
LOCATIE
Amsterdam, NH
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Als Financial Data Analyst houd je je bezig met analyseren van financiële data van ondernemers die een financiering aanvragen. Het is aan jou de taak om op basis van deze data de kredietwaardigheid van een onderneming te beoordelen en te bepalen of de financiering toegewezen kan worden. Deze taak bestaat voornamelijk uit het verzamelen en analyseren van informatie over klanten en de zekerheden die zij kunnen bieden en eventueel overleg met je collega’s van Customer Success Management. Daarnaast houd je je bezig met het door ontwikkelen van het proces. Het kan namelijk altijd beter! Je staat er niet alleen voor. Integendeel, je maakt hierbij gebruik van geavanceerde technologie en werkt samen met een team van analisten die minstens zo slim zijn als jij. Je kunt hier echt rekenen op je collega’s en dat verwachten wij ook van jou. Bovendien krijg je bij BridgeFund veel vrijheid (en verantwoordelijkheid) om de dingen aan te pakken op jouw manier en is er altijd ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

In het kort:

 • Je bent de beslissende factor in het verstrekken van financiering aan ondernemers
 • Je werkt met geavanceerde technologie en slimme collega’s waar je veel van kunt leren
 • Je krijgt veel ruimte en kansen om jezelf persoonlijk door te ontwikkelen


We hebben de ambitie om de snelste kredietverstrekker van Europa te worden. Met jouw kritische geest en analytische denkvermogen draag jij hieraan bij. Uiteraard houden we ook van een lolletje op zijn tijd, maar ook een gezonde discussie gaan we niet uit de weg. Wij zoeken iemand die geen moeite heeft om zijn mening te geven of kritische vragen te stellen, sterker nog, daar gaan we vanuit.

In het kort:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je bent een echte analyticus en weet je weg te vinden in een dynamische organisatie
 • Je hebt bij voorkeur een studie richting Business Management of Finance gedaan
 • Je bent starter of hebt 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie


Onze collega’s over jou

‘Onze ideale collega is iemand die niet bang is om kritische vragen te stellen en ons verrast met toffe ideeën. Een doener die zin heeft om alles eruit te halen dat erin zit! Er liggen enorm veel kansen binnen onze organisatie die je met beide handen kan aangrijpen. Oja… we hebben een echte winnaar in ons team op het gebied van tafeltennis, het zou leuk zijn om met wat extra talent samen een onoverwinnelijk team te worden (beerpong mag ook ;))…’
- Team Risk

Wat krijg je van ons

 • Een fulltime baan met ruimte om jezelf te ontwikkelen middels een Persoonlijk Ontwikkel Plan
 • Een belangrijke rol waarmee je echt een verschil maakt en waar je in kunt doorgroeien
 • Marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, laptop van de zaak en reiskostenvergoeding
 • Geheel verzorgde lunch, vrijmibo’s en de leukste bedrijfsuitjes (Hoogtepunt: Oktoberfest)
 • Mogelijkheid om je te ontspannen en je Playstation, tafeltennis en tafelvoetbal skills fijn te slijpen


Over BridgeFund: Een FinTech startup met een missie

BridgeFund is een club eigenwijze en soms beetje ongeduldige doorzetters die maatschappelijke impact willen maken. Ambitieuze, positieve rebellen die hard werken maar zichzelf niet te serieus nemen. Een bondgenootschap van gelijkgestemden, committed aan dezelfde missie: laten zien dat een bankvrije wereld makkelijker, efficiënter, eerlijker en dus leuker is. Wat wij doen? Een digitale brug slaan tussen stilstaand vermogen van succesvolle ondernemers en werkkapitaal voor ambitieuze ondernemers. Met gebruik van human-centered artificial intelligence zorgen wij voor een circulair systeem waardoor geld slim, snel en simpel de juiste plek vindt. En net als ondernemers zijn wij niet geïnteresseerd in geld. Het is slechts een tool om te ondernemen.

Heb je nog vragen?

Bel mij of stuur mij een whatsapp berichtje op: 06 18 69 24 50 en ik help je graag verder!Samantha Klumper

Happiness Officer

Ben je enthousiast?

Druk dan heel gauw op die paarse knop en solliciteer!

*(Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!)

Over het bedrijf

BridgeFund