Type functie

Fulltime

Geplaatst op

20 dagen geleden

Beschrijving


Werken vanuit het hart als financieel expert, op een afdeling waar jij jouw specialiteiten kan inzetten en verder ontwikkelen?!

Client Details

Mijn Client biedt vanuit negen woonzorgcentra en verpleeghuizen, diverse behandelcentra en meerdere dag- en ontmoetingscentra diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn. Met ongeveer 2000 gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers en 750 vrijwilligers bieden.

Description

Jij hebt een belangrijke inbreng als het gaat om financiële sturing, jij verzorgt accurate en tijdige rapportages en analyses voor verschillende bedrijfsonderdelen. Als financial controller vervul jij een prominente rol bij het opstellen van onder andere de jaarrekening. Maar ook heb jij affiniteit met Business Intelligence-systemen en weet jij deze te benutten in jouw werk.
 • Ben jij een sparringpartner voor jouw collega's en klanten?
 • Kun jij een goede informatiestroom ontwikkelen en inrichten voor onze interne klanten?
 • Lever jij een bijdrage aan het analyseren en ontwikkelen van diverse businesscases?
 • Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op Business Intelligence?

Samengevat zoeken wij een collega die niet bang is voor een uitdaging. Een collega die samen met ons een professionaliseringsslag wil maken binnen Finance & Control

Profile

Het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van maandrapportages of het maken van een verdiepende analyse. Jij staat stevig in jouw schoenen en wilt graag werken binnen een groot domein (22 collega's) Finance & Control.
 • Jij bent in het bezit van een HBO- of WO diploma, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie of Controlling;
 • Jij hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en kennis binnen de VVT en hebt gedegen kennis van relevante wetgeving WLZ, WMO en ZVW;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zodat jij op verschillende niveaus contacten kunt onderhouden en kunt onderhandelen binnen
 • Jij rapporteert maandelijks over de exploitatie, productie en overige stuurinformatie van verschillende organisatieonderdelen en adviseert daarbij in samenwerking met de Business Controller over mogelijke verbeterpunten;
 • Jij bent specialist binnen jouw domein, maar ook een gesprekspartner voor de directie
 • Jij hebt affiniteit met (data-)analyse en Business Intelligence en weet dit te implementeren binnen het team en jouw werkzaamheden.
 • Je bent in staat om samen met je leidinggevende, mede invulling te geven aan de ontwikkeling van een sterk team Finance & Control en levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van de (financieel) administratieve processen.


Job Offer

Een professionele organisatie waar jij bij kunt dragen aan kwaliteitsverbetering. Wij bieden jou de mogelijkheden onze organisatie verder mee te ontwikkelen en daarin ruimte om jouw eigen visie en ervaringen in te brengen.
 • Naast jouw basissalaris ontvang jij een vakantie-uitkering van 8% van jouw jaarsalaris, een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris én een kerst,- en pinksteruitkering;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds;
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen;

Over het bedrijf

M
M
M
M

Michael Page International Netherlands SA

Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

Along with Page Personnel and Page ExecutiveMichael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.

We specialise in the following disciplines:

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994