Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wat je gaat doen:

Met jouw ervaring binnen het zakelijk financieren maar met name met jouw ambities in het oogpunt, start je op een passende opdracht binnen de bancaire sector. Denk hierbij aan functies zoals proces coördinator, accountmanager, projectleider of specialist intensieve begeleiding.

Bij DPA staat jouw ontwikkeling centraal. Wij bieden opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied.

Wat we vragen:

• HBO/WO diploma in de richting van Finance, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie

• 1-3 jaar relevante werkervaring

• Goede kennis van juridische, economische en fiscale aspecten van bedrijfsfinancieringen

• Je bent een stevige gesprekspartner zowel intern als extern, duidelijk in je communicatie en je kunt je goed inleven in de klant

• Je bent ondernemend, je toont initiatief en kunt zowel goed zelfstandig als samenwerken

• Correcte beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

• Minimaal 36 uur per week beschikbaar


Graag ontvangen wij enkel de profielen die voldoen aan de bovengenoemde vereisten. I.v.m. een streng selectieproces.

Wat we bieden:

Wanneer je als professional voor DPA Benkis kiest als volgende carrière stap dan kies je voor meer uitdagingen, afwisseling, persoonlijke groei, leuke collega's en veel persoonlijke aandacht. We bieden je naast de vakgerichte opleidingen ook competentietrainingen en kennissessies zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

• Marktconform salaris en 8% vakantiegeld

• Verschillende arbeidsovereenkomsten zoals: dienstverband, projectovereenkomst

• Mogelijkheid voor een leaseauto, NS-Business card of reiskostenvergoeding

• Goede pensioenregeling

Je werkomgeving:

Bedrijfsprofiel

DPA Benkis is een professionele en flexibele detacheerder die gespecialiseerd is in het detacheren van medewerkers op het gebied van operationele kernfuncties bij banken en verzekeraars. Dankzij onze mensen en onze manier van werken mogen wij alle gerenommeerde banken en verzekeraars tot onze klanten rekenen.

Ons motto 'improving your performance' benadrukt onze ambitie om zowel professionals als opdrachtgevers te faciliteren in hun ontwikkeling en groei.

Bedrijfscultuur

Onze collega's zijn vakbekwame specialisten met passie voor hun vak en het is onze ambitie hen te voorzien van leuke uitdagende opdrachten. Dit doen wij door gedegen, en met gevoel van empathie de juiste match te maken tussen opdracht/opdrachtgever en de juiste DPA Benkis collega. Onze medewerkers zijn gedreven mensen die goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in hun vakgebied.


Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvang ik graag je sollicitatie met uitgebreid CV.

Lille van den Hoogen

Lille.vandenhoogen@dpa.nl

31 6 23435242

Source: DPA Professionals