Salaris

€3k - €4k Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Eindhoven, NB

Beschrijving

Wat ga je doen?
In deze rol ondersteun je de financieel manager en ben je verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de financiële administratie en financial control.

Je draagt mede zorg voor de financiële rapportage naar het management en je dag dagelijkse verantwoording ligt op de volledige dagboekadministratie en ondersteunt de Finance Manager bij de maandelijkse (consolidatie)rapportages aan het hoofdkantoor. Daarnaast draag je zorg voor de aangifte Loonbelasting en BTW. Je verzorgt de debiteuren en crediteuren administratie en aangifte intracommunautaire leveringen. Ook behoort het opstellen en verrichten van de maandelijkse incasso opdrachten tot je rol.
Je werkt hands-on en spart en spiegelt met jouw collega's.
Je bent de rechterhand van de Finance Manager en 1e aanspreekpunt in geval van zijn afwezigheid.


Waar kom je terecht?
Deze organisatie verzorgt technische sales vallend onder een multinational met de specialisatie in ontwikkeling van oplossing m.b.t. apparaten in voertuigen

Wat kun je verwachten?
Een stabiele functie met toekomst. De salarisindicatie ligt tussen de 3000 & 4000 euro afhankelijk van ervaring. Verder betreft het een zeer complete functie in een klein team binnen een zeer dynamische organisatie en werkomgeving waarin creativiteit/eigen inbreng worden gewaardeerd.

Wat neem je mee?
Om een succesvolle invulling aan de functie van Financieel Administratief Medewerker te kunnen geven voldoe je minimaal aan de volgende eisen:

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO-BE opleiding met een Financieel-economische richting.
• Ruime ervaring binnen een sales - en/of product gerichte organisatie
• Ervaring met het werken in een klein lokaal team in een groter geheel / internationaal concern is een pré.
• Uitstekende vaardigheden met de Engelse taal (voertaal) is vereist, Duits is een pré.
• Ruime ervaring in het gebruik van SAP.
• Fulltime beschikbaar. 36 uur is bespreekbaar.

Interesse?
Reageer dan via één van de SOLLICITEER knoppen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rolf Jilesen via 088 64 88 994