Type functie

Fulltime

Geplaatst op

8 dagen geleden

Beschrijving

Jij bent servicegericht ingesteld, je bent goed in het coördineren en organiseren en jij krijgt er energie van om bij jouw “klant” een glimlach op het gezicht te creëren. Dan is dit de baan voor jou! B&S kent een grote kantoor- en logistieke werkomgeving, waar jij als medewerker servicedesk in de dagelijkse dynamiek zorgt voor orde, structuur en oplossingen.

Dit ben jij
Jij vindt het facilitaire vak fascinerend. Je verdiept je dan ook met regelmaat in vakkennis en ontwikkelingen die plaatsvinden. Je verrast en inspireert je collega’s dan ook regelmatig met ideeën. Je bent eager om te leren en jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk ben je goed in samenwerken. Dit betekent dat je makkelijk toenadering zoekt, het teamgevoel en resultaat centraal stelt en je een positieve bijdrage levert aan de werksfeer. Je bent klantgericht: je helpt de klant snel, vriendelijk en je probeert ook altijd een stapje verder te denken. En als mensen waarmee je samenwerkt een keer niet direct blij zijn, dan kun je daar goed mee om gaan. Oh ja, en je vindt het leuk om met regelmaat de mouwen op te stropen en hands on aan de slag te gaan.

Wat ga je doen als Facilitair medewerker Servicedesk
In deze rol zie je toe op het naleven van de dienstverleningsafspraken die zijn gemaakt met leveranciers en onderhoudsbedrijven. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele meldingsproces en dus ook eerste aanspreekpunt. Je categoriseert alle meldingen en je bepaald de urgentie. Daarbij schakel je snel en scherp met je direct facilitaire collega’s en externe samenwerkingspartners. Je draagt zorg voor de routine werkzaamheden, door onder andere de planning te verzorgen en afspraken te maken. Je begeleidt de samenwerkingspartners in hun werk op locatie en ziet toe op de kwaliteit van werkzaamheden. Regelmatig help je ook je directe facilitaire collega’s en los je meldingen zelf op, of draag je bij aan het realiseren van het project.

In deze rol draai je mee in de beschikbaarheidsdiensten zodat ten alle tijden de service van facilitair gewaarborgd blijft. Flexibele werktijden is gewenst. De start van de werkzaamheden varieert tussen 05.00 uur – 08.00 uur. Deze tijden worden afgewisseld met andere collega’s.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
• Een goede, informele werksfeer in een ambitieus team waar de lijnen heel kort zijn.
• Goede begeleiding van onze Facilitair Coördinator.
• Veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie.
• Toegang tot ons eigen fitnesscentrum en bedrijfsborrels en –feesten.

Een opsomming van jouw CV
• Je hebt minimaal MBO 4 opleiding, in het vakgebied facility.
• Je hebt 2-4 jaar werkervaring in facility, bij voorkeur in een servicedesk gerelateerde functie.
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden en in staat op verschillende niveaus te communiceren.
• Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend.

Overtuigd en solliciteren?
Ben jij onze nieuwe Facilitair medewerker Servicedesk? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S B.V., jij ook?

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Over het bedrijf

B
B
B
B

B&S international

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke nichemarkten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn een belangrijke schakel tussen klanten en leveranciers. Wat de klant ook wenst, wij regelen het! Partners als Schiphol, Bol.com, KLM en de Verenigde Naties rekenen op onze service.  De ondernemersmentaliteit spat ervan af. Sterke dranken, parfum, levensmiddelen of elektronica… we got it all! B&S heeft geen grenzen, geen limiet. Waar we ook zijn, met wie we ook zaken doen. We werken iedere dag met veel passie om onze doelen te verwezenlijken. En daar zijn we behoorlijk goed in!

Wij hebben een fantastisch team vol met gedreven, enthousiaste, professionele en gezellige collega’s. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn. Wij zijn een organisatie waar je jouw grenzen kunt verleggen, je de gaafste dingen meemaakt en waar collega’s je vrienden worden. Iedere dag gaan we er met zijn allen voor en behalen we het onbereikbare. Omdat wij willen blijven groeien, hebben we die echte toppers nodig… zoals jij!

One winning team! Ben jij er klaar voor?

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1872