Ervaren en junior Python Ontwikkelaar welkom in Arnhem

Career Value BV

Arnhem, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2800 - €3200 / Per maand
FUNCTIETYPE
Arnhem, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Arnhem, GE
GEPLAATST
22 dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever in Arnhem heeft momenteel nog plek voor zowel een junior als een ervaren Python Ontwikkelaar. Woon jij in de regio Arnhem en sta je open voor een functie met uitdaging? Dan is dit een mooie kans!

Het continu ontwikkelen van nieuwe software producten en het tegelijkertijd verbeteren van de bestaande producten is wat ze bij deze Arnhemse software club dagelijks doen. Lijkt jou het gaaf om mee te denken en te ontwikkelen aan een platform waar meer dan 10.000 voertuigen per week over internet geverifieerd kunnen worden? Ben je helemaal weg van software design, web-development, schaalbaarheid en security, dan is dit een uitgelezen kans voor jou als Python Developer. Er is plek voor zowel zeer ervaren developers als developers met een relevantie studieachtergrond die snel stappen willen maken in hun carrière. 

Het is een echte innovatieve organisatie die graag doet waar men goed in is: innovatieve producten maken op het gebied van Automotive en Remote vehicle Diagnose. Ze zijn op dit moment erg hard aan het groeien daarom is men ook toe aan een developer die hen kan ondersteunen op tal van terreinen zowel backend als frontend.

Het team bestaat uit technische specialisten met veel verschillende achtergronden. Van autodidact over tot universitair gepromoveerde mensen. Maar een ding hebben ze allemaal gemeen, innovatie stroomt door hun bloed. Je gaat werken met collega’s die beschikken over diepgaande kennis van real-time embedded, multi-threaded distributed systemen, UX Development, geavanceerde crypto en authenticatie mechanismen.

Functieomschrijving

Het gaat om een afwisselende functie aangezien je niet enkel werkt aan de huidige software producten, maar ook denk en bouw je mee aan de nieuwste producten van de organisatie. 

Je werkt samen met andere (Python) Developers die allen op een hoog niveau acteren en een echte expert zijn op dit vlak. Aan sparringspartners geen gebrek. Zoals gezegd is er ruimte voor zowel een ervaren als een junior developer, waarbij je als medior of senior Python Developer ook andere collega`s helpt naar een hoger niveau.

Functie-eisen

- Een afgeronde opleiding in de richting Wiskunde/Statistiek, Software, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je hebt ervaring met Python Development;
- Backend Python development en Numpy, Pandas, Keras, Flask of andere packages binnen Python;

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn goed. Salaris is afhankelijk van jouw kennis en kunde maar zonder meer goed te noemen. Daarnaast denken zij graag mee met de specifieke wensen die jij hebt qua arbeidsvoorwaarden. Tevens kom je terecht in een stabiele en uitdagende omgeving waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei. Het volgen van relevante trainingen, cursussen en workshops behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden!

Interesse in deze Python Developer rol?
Dan ontvang ik graag je sollicitatie en cv op patrick@careervalue.nl 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: patrick@careervalue.nl.

Over het bedrijf

Career Value BV

BRANCHE
Computer/IT Services