Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

ERVAREN CHEF-KOK m/v met passie voor de nieuwste trends op het gebied van voedsel. De bevlogen chef-kok is verantwoordelijk voor de bijzonder hoge kwaliteit van al het voedsel binnen dit prachtige familiebedrijf in hartje Lemmer. Daarbij is de chef-kok verantwoordelijk voor: • het leiden van de keukenwerkzaamheden qua teamspirit en teamproductie; • de zorg voor de kennis en kunde van het team ten aanzien van de menu items; • het bereiden en doorgeven van gerechten via de open keuken; • de onderhoudswerkzaamheden, hygiëne en HACCP; • het bepalen van de te voeren kaart en de regelmatige wisseling van gerechten. • de verantwoording om op tijd en zorgvuldig de bestellingen en de retouren te verzorgen De chef-kok rapporteert rechtstreeks aan de eigenaar van het restaurant, Agostino Panebarco. Je karaktereigenschappen zijn te omschrijven als: teamplayer, stress- bestendig, creatief, flexibel en perfectionistisch en je bent: • passie voor eten en het volgen van de nieuwste trends op het gebied van eten; • communicatief vaardig in de Nederlandse taal Ik bied je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, een 4-daagse werkweek en een prima beloning, afhankelijk van je eigen ervaring en talenten. Het is aan jou, bel me gerust, Agostino Panebarco, 06 29 02 61 08
Source: La Gondola