Salaris

€60k Per jaar

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor een innovatieve bouwonderneming die al meer dan 113 jaar bestaat, zijn wij op zoek naar ervaren .Net/C#/Azure developers. Het bedrijf bouwt een (pre-fab) huizenfabriek die 4000 woningen per jaar kan produceren. Deze woningen worden dan modulair op de bouwplaats in elkaar gezet en worden met duurzame (recyclebare) materialen gemaakt en geplaatst. Dit zonder PFAS en zeer weinig NOX.

Als .Net developer maak je deel uit van een multidisciplinair team met andere .net developers, BI consultant, systeem- en applicatiebeheerders. Je gaat meebouwen aan de middleware-laag waar 30+ applicaties (waaronder erp systemen) gekoppeld kunnen worden. Deze integraties komen samen op het Azure platform. Je bent verantwoordelijk (afhankelijk van kennis en ervaring) voor het ontwerpen, programmeren, (unit) testen, CI& CD (devops). Hiermee wordt de hele workflow voor het offreren, bestelllen, bouwen, uitleveren en plaatsen van de woningen gedigitaliseerd.

 

Wat moet je kunnen

  • HBO/WO werk-/denkniveau
  • Min 5 jaar ervaring met .Net/C#
  • Kennis van Azure
  • Kennis van javascript(frameworks) is een pre

 

Wat kan je verdienen?

Een goed salaris tot 65.000 euro per jaar afhankelijk van kennis en ervaring. Verder sterke secundaire arbeidsvoorwaarden als 35 vakantiedagen, pensioen, bonus, training, mobiliteitsvergoeding (afhankelijk van functie tot 800 euro per maand).