Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

Een baan als monteur in de elektrotechniek bij ENGIE is geen baan, maar een carrière! 

Als elektrotechnisch monteur heb jij de expertise en de ervaring om zeer complexe montage vraagstukken zelfstandig op een vastgestelde en duurzame manier op te lossen en om de klant te ondersteunen en te ontlasten. 

ENGIE gaat graag een langdurige relatie met jou aan en investeert met uitdagende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten.We hebben diverse functies van junior monteur tot hoofdmonteur. Als je dan nog niet uitgegroeid bent, kun je ook nog doorgroeien richting chef-monteur of uitvoerder. 

Daarnaast biedt ENGIE de mogelijkheid om je kennis te verbreden binnen andere disciplines zoals: utiliteit, energie of een ander deel van ENGIE. Je kunt ook een rol gaan doen als onderhoudstechnicus van hoogspanningsspecialist. 

Functieomschrijving 
Als elektrotechnisch monteur bij ENGIE ben je breed inzetbaar op alle facetten van de laagspanning. Of het nu gaat om het afmonteren van stuurstroomkabels, afmonteren van voedingskabels of bedraden van besturingskasten, je draait je hand er niet voor om. Je zorgt voor een goede rapportage van de werkzaamheden en hebt veelvuldig contact met klanten als ambassadeur op locatie. 

Behalve specifieke werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek, kun je ook zelf eenvoudig constructiewerk maken en kabelwegen aanleggen. Het leggen van kabels wordt door ons voor het merendeel uitbesteed maar kan wel tot de werkzaamheden behoren. Uiteraard zorg je voor een veilige werkplek. De uit te voeren werkzaamheden zijn zeer divers en hebben betrekking op renovatie- en nieuwbouwprojecten, zowel groot- als kleinschalig. Ook het lopen van elektrotechnische inspecties maakt onderdeel uit van het werkpakket. 

Welke werkzaamheden kun je als elektrotechnisch monteur bij ons verwachten? 
 • Het aansluiten van laagspanningsbekabeling van 0,1mm2 tot 300mm2; 
 • Het aanpassen van bedrading in panelen; 
 • Het fabriceren van klemmenkasten, verdelers, besturingskasten ed; 
 • Het fabriceren van constructiewerk tbv het plaatsen van klemmenkasten, (werk-) schakelaars kasten, kabelwegen en andere componenten; 
 • Het monteren van kabelwegen; 
 • Het visueel inspecteren van machines en installaties en het maken van inspectierapporten. 

Wat breng je mee 
 • Bewust zijn van veiligheid en hier ook voor staan. Bij ENGIE werken we veilig, of we doen het niet.  
 • Communicatieve vaardigheden. ENGIE is een dienstverlenende organisatie, waar je altijd in contact staat met de klant. Je moet in staat zijn om jouw manier van communiceren aan te passen op de situatie waar jij op dat moment in bevindt; 
 • Aanpassingsvermogen. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om te schakelen tussen diverse genomen en te kunnen bepalen waar de bestaan ​​liggen; ENGIE jouw carrière naar het volgende niveau te tillen; 
 • Teamgeest. Je krijgt energie van samen met uw team de klus te klaren en een tevreden klant te hebben;
 • Je krijgt er energie van de juiste oplossing te vinden. Je denkt 'out of the box' en je neemt verantwoordelijkheid voor de uitgevoerde werkzaamheden; 
 • Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek. 

Dit maakt werken bij ENGIE voor jou als Elektrotechnisch Monteur zeker de moeite waard.

Je komt terecht in een groep gelijkgestemden: mensen met passie voor techniek. We zijn nuchter en zien onze duurzaamheid vooral tot uiting komen in de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd. Je krijgt de kans om nieuwe methodieken uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Daarnaast kan je rekenen op:  
 • Een passend salaris, kijkend naar je kennis en ervaring. 
 • Mooie arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen 
 • De mogelijkheid om door te groeien naar een senior functie als leidinggevende, werkvoorbereider of coördinator 
 • Groei op persoonlijk en professioneel vlak mbv cursussen en opleidingen 
 • Een prettige werksfeer en goed onderling contact met leuke collega's 

 Wil jij met ons samenwerken aan een veilige en groene toekomst? 

 Heb jij de wil om de verwachtingen van onze klanten elke dag te overtreffen? Solliciteer dan direct en kom werken voor ENGIE: de duurzame energieleverancier en grootste technische dienstverlener van Nederland. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via

lilian.van.son@engie.com

of telefonisch op 06 126 183 94.
Monteurs_
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursElektrotechniek_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001