Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

Een baan in de elektrotechniek bij ENGIE is geen baan, maar een carrière! 

 

Als elektrotechnisch leidinggevende heb jij de capaciteiten en de ervaring om complexe montage vraagstukken zelfstandig en op een efficiënte wijze te organiseren en uit te laten voeren. 

 

Wellicht heb jij dit punt in jouw carrière nog niet bereikt maar ben je wel toe aan een volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! ENGIE gaat graag een langdurige relatie met jou aan en investeert met uitdagende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Daarnaast word je middels training op de hoogte gehouden van de benodigde kennis en kunde op het gebied van zowel techniek als leidinggeven. 

 

We hebben diverse functies die variëren van hoofdmonteur tot chef-monteur en uitvoerder. Als je dan nog niet uitgegroeid bent, dan kun je ook nog doorgroeien richting hoofduitvoerder. 

 

Daarnaast biedt ENGIE de mogelijkheid om je kennis te verbreden binnen een andere discipline bijvoorbeeld richting de utiliteit, energie of een ander deel van ENGIE. 

 

Functieomschrijving 

 

De uit te voeren werkzaamheden zijn zeer divers en hebben betrekking op zowel grote- als kleinschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten. Jouw werkzaamheden bestaan uit het plannen, voorbereiden en organiseren van deze kleine en grote projecten. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de opdrachtgevers maar ook in overleg met de eigen organisatie. Voor deze functie heb je genoeg ervaring om problemen in het werk te voorzien en hier adequate maatregelen voor te treffen zodat het werk efficiënt en binnen de gevraagde planning uitgevoerd wordt. Behalve bovengenoemde organisatorische aspecten heb je een hands-on mentaliteit en werk je mee in de uitvoering als de situatie hier om vraagt of als de situatie dit toelaat. Het werk is hierdoor zeer dynamisch en zeker niet saai te noemen. 

 

Je zorgt voor een goede rapportage van de verrichte werkzaamheden, bent in staat om een (financiële) administratie bij te houden en hebt veelvuldig zelfstandig contact met klanten. Jouw manier van communiceren zorgt voor klantenbinding. Doordat jij het technische aanspreekpunt bent bij onze klanten ben je tevens onze ambassadeur op locatie. 

 

Wat breng je mee

 • Bewust zijn van veiligheid en hier ook voor staan. Bij ENGIE werken we het veilig, of we doen het niet. 
 • Communicatieve vaardigheden. ENGIE is een dienstverlenende organisatie, waar je altijd in contact staat met de klant. Je moet in staat zijn om jouw manier van communiceren aan te passen op de situatie waar jij op dat moment in bevindt; 
 • Aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk om te schakelen tussen diverse taken en te kunnen bepalen waar de prioriteiten liggen;
 • Ambitie en leergierigheid om samen met ENGIE jouw carrière naar het volgende niveau te tillen;
 • Teamspirit. Jij krijgt er energie van om samen met jouw team de klus te klaren en een tevreden klant te hebben; 
 • Je krijgt er energie van de juiste oplossing vinden. Je denkt ‘’out of the box“ en je neemt verantwoordelijkheid voor de mensen in jouw team en de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Een afgeronde opleiding in de richting van elektrotechniek.

 

Dit maakt werken bij ENGIE voor jou als Elektrotechnisch Chef Monteur zeker de moeite waard

 

Je komt terecht in een groep gelijkgestemden: mensen die bezeten zijn van techniek. Je kunt bij ons de hele dag over techniek praten, als je dat wilt. We zijn nuchter en zien onze duurzaamheid vooral tot uiting komen in de relaties die we met onze klanten hebben opgebouwd. Dit resulteert in nieuwe uitdagingen en langdurige klussen die complexer zijn, en dus meer van je vragen. Je krijgt dan ook de kans om nieuwe methodieken uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. Het mooie is ook dat we zelf eigen techneuten in dienst hebben en onze expertise steeds verder kunnen uitbouwen. 

 

Daarnaast kan je rekenen op

 • Een passend salaris, afgestemd op je achtergrond en ervaring
 • Mooie arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • De mogelijkheid om door te groeien naar een senior functie als leidinggevende, werkvoorbereider of coördinator
 • Groei op persoonlijk en professioneel vlak m.b.v. cursussen en opleidingen
 • Een prettige werksfeer en goed onderling contact met leuke collega’s 

 

Wil jij met ons samenwerken aan een veilige en groene toekomst? 

 

Heb jij de wil om de verwachtingen van onze klanten elke dag te overtreffen? Solliciteer dan direct en kom werken voor ENGIE: de duurzame energieleverancier en grootste technische dienstverlener van Nederland. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via

paul.meester@engie.com

of telefonisch op 06 12618394.

Monteurs_

Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursElektrotechniek_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001