Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Wat ga je doen ?


Als elektrotechnicus monteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het preventief, correctief onderhouden, aanpassen en verhelpen van storingen aan elektrotechnische, meet & regeltechnische delen van de bedrijfsinstallaties. Ook doorloop en help je de coördinator met werkvoorbereiding en planning. Daarnaast voer je ook inspecties uit, stuur je externe partijen aan en werk je aan het maken van verbetervoorstellen.

Wat wordt jou geboden?
  • Een jaar contract met uitzicht op een vast contract;
  • Een jaar salaris tussen de €40.000,- en de €50.000,-;
  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand;

Wat wordt er van jou verwacht?
  • Een afgeronde MBO-3/4 opleiding Elektrotechniek/WTB/Mechatronica
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je ben nieuwsgierig en wilt alles van techniek weten
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij een gezond, marktleider in de beton industrie met diverse productie locaties. Hier staat veiligheid voor mens en milieu op nummer een en zie je dit constant terug in het bedrijf en werkzaamheden. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en een no nonsens mentaliteit.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 (0) 10 75 42 777. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

FOUR life sciences | the recruitment scientists

Locatie
Nijkerk

Contactpersoon
Milou van der Waarde
T: +31 (0)10 754 2777
E: milou.vanderwaarde@fourlifesciences.com
BE AMBITIOUS.

BE AMBITIOUS.


Milou van der Waarde
T: +31 (0)10 754 2777
E: milou.vanderwaarde@fourlifesciences.com
BE AMBITIOUS.

Over het bedrijf

L
L
L
L

Life Sciences

Four Life Sciences is een internationale life science recruitment consultancy in Nederland, België en Duitsland voor ervaren professionals met een life sciences achtergrond. Four Life Sciences focust zich op Maintenance, Food, Production, Quality, Supply Chain en Sales professionals in Life Sciences.

Four Life Sciences is een internationaal Recruitment Consultancy met vele contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste Life Science professionals.

Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Marktkennis is essentieel voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden focust Four Life Sciences zich op de markten; gezondheid,medische tools, FMCG, onderzoek, biotechnologie, farmaceutisch, chemie, landbouw en voeding. Met onze professionals en ervaring, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers