Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

ENGIE staat voor energie, technologie en optimisme. Als marktleider in de technische dienstverlening werken we in Nederland aan vooraanstaande projecten met ruim 5700 medewerkers. Voor onze afdeling projecten in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Monteur Werktuigbouwkunde. 

Als (eerste) monteur heb je een uitdagende functie. Samen met een team van monteurs zorg jij voor de uitvoering op werktuigbouwkundige projecten. Dit loopt uiteen van het vervangen of aanpassen van installaties tot nieuwbouwprojecten: Een voorbeeld van je werkzaamheden: 
 • Je plaatst werktuigbouwkundige installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, commercieel vastgoed, datacenters en op luchthavens; 
 • Je zorgt voor vervanging of uitbreiding van de bestaande installaties; 
 • Je let goed op de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen en bent binnen de gestelde tijd klaar;  
 • Je werkt soms voor langere tijd op één groot project, de andere keer betreft het een kortere klus die in korte tijd moet worden gerealiseerd. 

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 3 richting Werktuigbouw of Installatietechniek; 
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van installaties binnen de utiliteit; 
 • Daarnaast ben je enthousiast, flexibel en leergierig en hou je van aanpakken; 
 • Je bent flexibel en je vindt het niet erg om soms een tandje bij te zetten als dat nodig is; 
 • Het is van belang dat je communicatief vaardig bent, je hebt veel contact met collega’s, maar ook onderhoud je de duurzame klantrelaties. 

Wat bieden wij je 
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. producten en uitjes. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Over ENGIE 
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd ca. 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

Yes dit is het! 
Reageer snel via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Wil je een keer sparren met je nieuwe leidinggevende Frank Aafjes? Dan breng ik je graag met hem in contact. Graag ontvangen we ook je sollicitatiebrief bij je aanmelding. Voor vragen kun je contact opnemen met de recruiter, Sunny Lakerveld via

sunny.lakerveld@engie.com

of telefonisch op 06- 822 278 75. 
Monteurs_


 

 

Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursWerktuigbouwkunde_NL