Type functie

Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Wil jij meewerken aan de ontwikkeling van hoogwaardige leeroplossingen? En vind je het leuk om bij te dragen aan het opleiden van medewerkers van zorginstellingen die met HiX, onze ICT-totaaloplossing voor de zorg, gaan werken? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Jouw baan

Je belangrijkste taak is het ontwikkelen van e-learningmodules voor specifieke doelgroepen en het inhoudelijk meedenken over en ontwikkelen van creatieve, didactische concepten voor onze klanten. Ruim 160.000 ziekenhuismedewerkers zijn straks door jóuw producten beter in staat om hun patiënten te helpen.

Jouw team

Als e-learningontwikkelaar ben je onderdeel van het team Documentatie dat bestaat uit e-learningontwikkelaars, technisch schrijvers en vertalers. In je dagelijkse werkzaamheden werk je vooral samen met de e-learningontwikkelaars. Binnen dit hechte en multidisciplinaire team heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, maar ondersteunen jullie elkaar in het behalen van gestelde doelen. Jullie testen elkaars werk en geven feedback om de e-learningmodules zo goed mogelijk te laten aansluiten op de werkprocessen in de zorg en op de doelgroepen van de modules.

Jouw werkdag

Je accordeert de accounts van nieuwe e-learninggebruikers zodat zij aan de slag kunnen met de e-learning. Daarna heb je een afspraak met een collega om een plan uit te werken voor een nieuwe e-learningmodule waardoor verpleegkundigen van de spoedeisende hulp effectiever met HiX kunnen leren omgaan. 's Middags zorg jij ervoor dat een bestaande module weer helemaal voldoet aan de laatste standaard en test je een module van een collega. Tussendoor beantwoord je een telefoontje van een klant om samen wat inlogproblemen op te lossen.

Wat bied jij?

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in een relevante studierichting
 • Affiniteit met de IT-sector en/of de zorgsector
 • Vermogen om je nieuwe softwarepakketten, concepten en werkwijzen snel en zelfstandig eigen te maken
 • Teamplayer met een kritische, proactieve houding en een goed analytisch vermogen
 • Creatief, klantvriendelijk en communicatief vaardig
 • Bekend met MS Office
 • Ervaring met Articulate Storyline is een pré

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:
 • Een aantrekkelijk salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Gebruik van sportschool, inclusief personal trainer

Heb je vragen over een vacature of ChipSoft? Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar

werken@chipsoft.nl

.

Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken?
Stuur dan een open sollicitatie.


Over het bedrijf

C
C
C
C

ChipSoft

ChipSoft staat al 32 jaar aan de top van de zorgautomatisering. Met een revolutionair ZIS/EPD bieden wij zorginstellingen een unieke totaaloplossing, die alle denkbare werkprocessen binnen de zorginstelling optimaal ondersteunt. Ons uitgangspunt? Software ontwikkelen die het zorgverleners gemakkelijk maakt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Daarbij staan de veiligheid van de patiënt en de werkprocessen van de zorgprofessionals centraal. Wat maakt ons zo uniek? ChipSoft ondersteunt als eerste en enige leverancier in Nederland de gehele zorgketen met één geïntegreerd ZIS/EPD: HiX. Binnen dit totaalsysteem vloeien de ondersteuning voor de eerste-, tweede- en derdelijnszorg naadloos in elkaar over. Hierdoor hoeven patiënten bij overdrachten niet telkens hun verhaal opnieuw te vertellen en beschikken alle betrokken zorgverleners over dezelfde (complete) gegevens. Trotse marktleider ChipSoft zit diepgeworteld in de gezondheidszorg en levert reeds sinds 1986 passende ICT-oplossingen om de patiëntenzorg te verbeteren en zorgprofessionals optimaal te ondersteunen. Tegenwoordig is ChipSoft de trotse marktleider als leverancier van geïntegreerde zorginformatiesystemen inclusief elektronische dossiervoering. Toekomstbestendig Door onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatiedrang zijn wij in staat zorginstellingen te voorzien van toekomstbestendige softwareoplossingen. De intensieve samenwerking met Microsoft garandeert u tevens state-of-the-art-technologie die naadloos in uw bestaande platform past.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers