Salaris

€2.8k - €3.3k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving


Een internationaal logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Ervaren Allround Declarant ter uitbreiding voor haar team. Dagelijks ben je actief met de opmaak en controle van alle voorkomende douane formaliteiten en de bijbehorende fiscale administratie. Een onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden zijn het beantwoorden van vragen, geven van adviezen en het doen van de aangiften, voor grote key-accounts in binnen- en buitenland.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van douane, gevestigd in de omgeving Rotterdam. Ter uitbreiding van het team zijn zij opzoek naar een ambitieuze en enthousiaste Ervaren Allround Declarant. Heb jij ervaring als (assistent) Declarant en ben jij toe aan je volgende stap in je carrière? Reageer dan snel!

Omschrijving
 • Verwerken van douane aangiftes conform wet- en regelgeving
 • Vervaardigen van alle voorkomende douane aangiftes voor (grensoverschrijdend) vervoer conform wettelijke voorschriften en verzamelt hiertoe zo nodig aanvullende douane technische en fiscale informatie
 • Contact onderhouden met de Douane op het gebied van verzoeken met betrekking tot het verkrijgen van speciaal tarief invoerrechten en andere voorkomende belastingtechnische aangelegenheden.
 • Verwerken maand/kwartaal aangiften met betrekking tot beperkte fiscale vertegenwoordiging
 • Beantwoorden van vragen van klanten en hen adviseren inzake operationele douane-aangelegenheden

Profiel van kandidaat
 • In het bezit van een diploma als Declarant
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (assistent) declarant
 • Ambitieus, enthousiast en pro - actief
 • Sterke beheersing van de Nederlands en Engels taal

Aanbod
 • Werken in een jong en dynamisch bedrijf waar veel groeimogelijkheden liggen
 • Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever

Over het bedrijf

P
P
P
P

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994