Salaris

€4k - €4k

Functietype

Freelance

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Breda, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. 

In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 

Bedrijfscultuur

Toegang tot een groot netwerk van ruim 100 scholen binnen het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant en Zeeland. Oog voor jouw talent. Een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden. Een gezellig team die streeft naar vernieuwing en kwalitatief hoogwaardig onderwijs! Kom kennismaken, je bent welkom.

Functieomschrijving
Gaat jouw hart sneller kloppen als je het vak Wiskunde geeft? En woon je in de omgeving van Breda? Lees dan snel verder!

Voor het vmbo zoeken wij voor 0,6 tot 0,8 fte (afhankelijk van jouw voorkeur) een docent wiskunde in de regio Bergen op Zoom. Voor deze vacature is het is belangrijk dat je in het bezit bent van een tweedegraads bevoegdheid Wiskunde of dat je hiervoor in opleiding bent. Enige (stage)ervaring is een vereiste. 

De school waar je komt te werken is een kleinschalige school met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen en docenten. Deze school staat erg goed aangeschreven en heeft veel nieuwe aanmeldingen van leerlingen ontvangen. Zodoende zijn ze op zoek naar teamuitbreiding binnen de sectie wiskunde. Deze sectie wiskunde verwelkomt jou graag als nieuwe collega!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde of hiervoor in opleiding
 • Je hebt (stage)ervaring als docent wiskunde
 • Je bent beschikbaar per ingang van het nieuwe schooljaar
 • Je hebt affiniteit met het vmbo
 • Beschikbaar voor 0,6 tot 0,8 fte

Arbeidsvoorwaarden

 • Schaal LB (maximaal 4.301,-) van de cao het voortgezet onderwijs
 • 8,33% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer voor de volledige woon-werkafstand
 • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
 • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs

Over het bedrijf

Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner

Matchpartner

Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: Zorg & Welzijn, Gemeente, Arbo & Verzuim en Onderwijs. Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld.

Onze missie: Het duurzaam verbinden van kandidaten en opdrachtgevers binnen onze vier specialismen. Met als visie: Een arbeidsmarkt waar de persoon achter de cv écht centraal staat.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen: op inhoud, persoon en ambitie. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

Matchpartner is dé specialist in werving & selectie en detachering in heel Nederland binnen de branches:

 • Arbo & Verzuim
 • Zorg & Welzijn
 • Gemeente
 • Onderwijs

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Education

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Gratis snacks en koffie, Parkeren, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Werken vanuit huis

Oprichtingsjaar

2002

Website

http://www.matchpartner.nl