Salaris

€4k - €4k

Functietype

Freelance

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Breda, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. 

In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Tenslotte zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons grote netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 

Bedrijfscultuur

Toegang tot een groot netwerk van ruim 100 scholen binnen het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant en Zeeland. Oog voor jouw talent. Een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden. Een gezellig team die streeft naar vernieuwing en kwalitatief hoogwaardig onderwijs! Kom kennismaken, je bent welkom.

Functieomschrijving

Ben jij per ingang van volgend schooljaar beschikbaar als docent Techniek in de regio Breda? Dan is Matchpartner Onderwijs op zoek naar jou! Het betreft een voortgezet onderwijsinstelling. In deze functie geef je voor 0,6 tot 0,8 fte (afhankelijk van jouw voorkeur) les aan leerlingen van het vmbo. Bij voorkeur beschik je over een tweedegraads bevoegdheid voor Techniek. Indien je in opleiding bent en je enige ervaring hebt voor de klas, ontvangen wij ook graag je sollicitatie.  

Als docent techniek laat je de leerlingen kennismaken met allerlei moderne technologieën, zoals robotisering en programmering. Experimenteren staat hierin centraal. Dit gebeurt aan de hand van projectmatige en praktische opdrachten. Jouw enthousiasme voor het vak draag jij zonder moeite over aan de leerlingen. Is je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Functie-eisen

 • Een tweedegraads lesbevoegdheid voor techniek of hiervoor in opleiding
 • Beschikbaar per ingang van het nieuwe schooljaar
 • Ervaring binnen het voortgezet onderwijs
 • Tussen de 0,6 en 0,8 fte beschikbaar
 • Affiniteit met het vmbo

Arbeidsvoorwaarden

 • Schaal LB (maximaal 4.301,-) van de cao het voortgezet onderwijs
 • 8,3% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
 • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
 • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs

Over het bedrijf

Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner

Matchpartner

Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: Zorg & Welzijn, Gemeente, Arbo & Verzuim en Onderwijs. Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld.

Onze missie: Het duurzaam verbinden van kandidaten en opdrachtgevers binnen onze vier specialismen. Met als visie: Een arbeidsmarkt waar de persoon achter de cv écht centraal staat.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen: op inhoud, persoon en ambitie. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

Matchpartner is dé specialist in werving & selectie en detachering in heel Nederland binnen de branches:

 • Arbo & Verzuim
 • Zorg & Welzijn
 • Gemeente
 • Onderwijs

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Education

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Gratis snacks en koffie, Parkeren, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Werken vanuit huis

Oprichtingsjaar

2002

Website

http://www.matchpartner.nl