Functietype

Freelance

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Eindhoven, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen.

In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Tot slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er meegedacht om de school verder vooruit te helpen.

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten en wensen in een baan naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons grote netwerk van scholen om zo de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven.

Bedrijfscultuur

Matchpartner heeft toegang tot een groot netwerk van ruim 100 scholen binnen het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant en Zeeland. Wij hebben oog voor jouw talent. Een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden staan hierbij centraal. Matchpartner Onderwijs streeft naar vernieuwing en kwalitatief hoogwaardig onderwijs! Kom kennismaken, je bent meer dan welkom.

Functieomschrijving

Structuur en communicatie zijn volgens jouw de sleutel tot succesvol les geven. Door duidelijk te zijn in de stof, zal de leerling de stof voor altijd snappen. 

Per ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij voor een voortgezet onderwijsinstelling in Eindhoven op zoek naar een docent scheikunde. De vacature staat open voor 0,6 tot 0,8 fte (afhankelijk van jouw voorkeur). In deze functie geef je les binnen het vmbo (basis, kader en tl). 

De school waar je gaat werken heeft onderwijsvernieuwing hoog in het vaandel staan en heeft een modern pand, waarbij ook flink is geïnvesteerd in het scheikunde lokaal. 

Functie-eisen

 • In het bezit van een tweede bevoegdheid voor scheikunde ​of hiervoor in opleiding;
 • Per ingang van het nieuwe schooljaar beschikbaar;
 • Beschikbaar tussen 0,6 en 0,8 fte; 
 • Ervaring binnen het vmbo.

Arbeidsvoorwaarden

 • Schaal LB (maximaal 4.301,-) van de cao het voortgezet onderwijs;
 • 8,33% vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie;
 • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs.

Over het bedrijf

Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner

Matchpartner

Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: Zorg & Welzijn, Gemeente, Arbo & Verzuim en Onderwijs. Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld.

Onze missie: Het duurzaam verbinden van kandidaten en opdrachtgevers binnen onze vier specialismen. Met als visie: Een arbeidsmarkt waar de persoon achter de cv écht centraal staat.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen: op inhoud, persoon en ambitie. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

Matchpartner is dé specialist in werving & selectie en detachering in heel Nederland binnen de branches:

 • Arbo & Verzuim
 • Zorg & Welzijn
 • Gemeente
 • Onderwijs

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Education

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Gratis snacks en koffie, Parkeren, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Werken vanuit huis

Oprichtingsjaar

2002

Website

http://www.matchpartner.nl