Salaris

€4k - €4k

Functietype

Freelance

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Breda, NB

functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen. 

In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen. 

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven. 

Bedrijfscultuur

Toegang tot een groot netwerk van ruim 100 scholen binnen het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant en Zeeland. Oog voor jouw talent. Een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en ontwikkelingsmogelijkheden. Een gezellig team die streeft naar vernieuwing en kwalitatief hoogwaardig onderwijs! Kom kennismaken, je bent welkom.

Functieomschrijving
Ben jij een enthousiaste docent Nederlands? En ben jij per volgend schooljaar beschikbaar? Dan is dit de vacature voor jou!

Wij van Matchpartner Onderwijs zijn per volgend schooljaar, voor een voortgezet onderwijsinstelling in de regio Breda, op zoek naar een docent Nederlands. Je krijgt energie van de leerlingen en voelt goed aan wat er speelt in de klas. Het vak Nederlands breng jij met veel plezier over en je beschikt over de vaardigheden om een prettig leerklimaat te creëren. 

Het aantal fte voor de desbetreffende vacature is in overleg. Een tweedegraads bevoegdheid voor deze functie is gewenst, een eerstegraads bevoegdheid een pre. Maar indien je nog in opleiding bent tot docent Nederlands, nodigen we je ook van harte uit om te reageren.

Functie-eisen

 • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Nederlands of in opleiding met relevante (stage)ervaring
 • Beschikbaar met ingang van het schooljaar 2021-2022
 • Voor 0,8 fte beschikbaar (minder uur in overleg mogelijk)

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibiliteit
 • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
 • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het onderwijs

Over het bedrijf

Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner
Company Logo Matchpartner

Matchpartner

Matchpartner is landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: Zorg & Welzijn, Gemeente, Arbo & Verzuim en Onderwijs. Onze consultants hebben vaak een achtergrond in het vakgebied waarin ze actief zijn, zo weten ze precies wat er speelt in het werkveld.

Onze missie: Het duurzaam verbinden van kandidaten en opdrachtgevers binnen onze vier specialismen. Met als visie: Een arbeidsmarkt waar de persoon achter de cv écht centraal staat.

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen: op inhoud, persoon en ambitie. Onze kernwaarden zijn: snelheid, deskundigheid, flexibiliteit. Hierin geldt bij ons: "afspraak is afspraak".

Matchpartner is dé specialist in werving & selectie en detachering in heel Nederland binnen de branches:

 • Arbo & Verzuim
 • Zorg & Welzijn
 • Gemeente
 • Onderwijs

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Education

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Gratis snacks en koffie, Parkeren, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Werken vanuit huis

Opgericht

2002

Website

http://www.matchpartner.nl