Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Alberdingk Thijm Scholen Laar&Berg
Laar & Berg is een scholengemeenschap waar leerlingen in de onderbouw tweetalig onderwijs volgen in het Middle Years Programme van de International Baccalaureate Organisation. Daarna doen leerlingen een havo- of vwo examenprogramma. Laar & Berg is een veilige en gezellige school met nog geen 800 leerlingen waar door de kleinschaligheid iedere leerling zich gekend weet. Ons streven is om de leerling het voor hem of haar hoogst mogelijke resultaat te laten bereiken zowel academisch als in persoonlijke ontwikkeling.


is per direct op zoek naar een:Docent Humanities (0,25 fte)

Dit betreft een vervanging

Functieomschrijving
Je gaat lessen humanities geven in klas 1 en 2. De lessen worden in het Engels gegeven

Wij zoeken:

  • een collega met een achtergrond in geschiedenis of aardrijkskunde;
  • passie heeft voor de ontwikkeling van jongeren;
  • in het Engels les kan geven;
  • affiniteit heeft met internationalisering;
  • bevoegd is (tweedegraads), of nog in opleiding;
  • per direct (of z.s.m.) beschikbaar is voor drie à vier dagdelen in de week.

Over de Alberdingk Thijm Scholen
De Alberdingk Thijm Scholen is een grote scholengroep in het Gooi die garant staat voor kwalitatief goed onderwijs en een hoog ambitieniveau van leerlingen en leerkrachten. De stichting ondersteunt scholen in het voortgezet onderwijs en in het primair onderwijs in het bestuur, beleid en management. Speerpunten van de Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm zijn ICT en internationalisering; elke school geeft daar op eigen wijze invulling aan. Kijk op www.atscholen.nl voor meer informatie.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaande en ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via de sollicitatiebutton. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met mevr. L. IJkelenstam, rector: 035-5395422

 
 

 ]   [  ]
Source: Verenigde Scholen J.A. Alberdingk Thijm