Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Director Consulting Services - Overheid

 

Functiebeschrijving:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een talentvolle ondernemer met oog voor maatschappelijk belang. Stroomt het ondernemersbloed door je aderen? En voel jij daarbij perfect aan wat er in de samenleving speelt en hoe wij als IT-dienstverlener daarop kunnen inspelen? CGI biedt jou deze mogelijkheid in de rol van Director Consulting Services (DCS).

 

Wat ga je doen?

Als DCS heb jij een belangrijke sleutelrol in de dienstverlening van CGI. Je bent een IT-professional en samen met jouw team van +/- 15 collega’s zorg jij voor een onderscheidende dienstverlening aan jouw klant. Je hebt je eigen opdrachtenportefeuille en bent daarnaast verantwoordelijk voor business development. Je ziet wat de klant nodig heeft en weet hier met je team in je dienstverlening op aan te sluiten. Zo kun jij het account laten groeien. Omdat jij samen met je team verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de diensten die jullie leveren, kunnen jullie echt het verschil voor de klant maken.

 

Als DCS zie je kansen en weet deze te vertalen naar het brede en internationale portfolio van CGI. Je maakt samen met je medewerkers het team steeds beter. Dit doe je door je collega’s mee te nemen in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij je klanten. Maar je trekt ook nieuw talent aan en zorgt ervoor dat de medewerkers in je team zich op professioneel vlak blijven ontwikkelen. Je rapporteert aan de Vice President Consulting Services (VPCS). Samen met de VPCS en je DCS-collega's binnen de unit draag je bij aan de groei van de unit en van de sector Overheid.

 

Wat breng je mee?

Van jou als DCS verwachten we dat je sterke managementkwaliteiten weet te combineren met je vakinhoudelijke kennis. Je hebt goede kennis van en ervaring met IT en marktontwikkelingen binnen de overheid. Jij hebt ruime ervaring met het initiëren en realiseren van business- en IT-oplossingen en beschikt over een relevant netwerk. Zo weet jij op een creatieve manier hoe jij je rol succesvol kunt oppakken. Je bent communicatief sterk en weet met overtuigingskracht anderen enthousiast te maken voor jouw ideeën.

 

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
  • Minstens 5 jaar werkervaring in commerciële of operationele managementfuncties in    business en IToplossingen;
  • Bestaand en kwalitatief goed netwerk bij overheidsinstellingen;
  • Het talent en de gedrevenheid om succesvolle resultaten neer te zetten met jouw team;
  • Eenuitstekendebeheersing van het Nederlands/For this position it is required to masterthe Dutch language fluently);
  • Een parttime invulling van de functie is mogelijk (minimaal 32 uur).

 

Ons aanbod

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een leuk en hecht team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten.

 

“ Wij willen het beste uit jou halen!

Are you ready to be part of our story?"

 

Waar kom je terecht?

Als Director Consulting Services kom je te werken binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de sector Government. Jij kan het verschil maken voor 17 miljoen mensen! De ontwikkelingen bij de overheid om haar dienstverlening aan burgers en bedrijven te digitaliseren gaan razendsnel en dat biedt dus volop kansen voor jou en je team. Hoe? Lees bijvoorbeeld de blog van Patrick Baeyens over een actueel onderwerp als Covid-19 en in hoeverre dit de prio’s bij overheden beinvloedt.

 

Samen werken we aan diversiteit

CGI is een bedrijf van en voor mensen. Wij hechten aan een veilige, diverse werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij streven naar inclusiviteit op de werkvloer, omdat wij ervan overtuigd zijn dat verschil in achtergrond – bijvoorbeeld in gender, etniciteit of leeftijd - meer en betere ideeën, perspectieven en ervaringen oplevert. Bij ons is iedereen van harte welkom.

 

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Titi van der Poel, Vice President Consulting Services via titi.vander.poel@cgi.com of 06 5081 0020.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.

 

Wij werken niet samen met externe partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Over het bedrijf

C
C
C
C

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Opgericht

1976