Directiesecretaresse

Technisch Onderzoek Assistent

FUNCTIEBESCHRIJVING
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Functieomschrijving
Ben jij een PA in hart en nieren en weet je van aanpakken? Werk je graag in een dynamische en internationale omgeving, en wil je jouw kwaliteiten graag inzetten op de bruisende communicatie- en marketingafdeling van de groenste universiteit van Nederland? Lees dan snel verder!

De afdeling

De afdeling Corporate Communications & Marketing (CC&M) binnen Wageningen University & Research (WUR) bestaat uit zo’n 120 collega’s, verdeeld over 12 functionele teams. De afdeling is verantwoordelijk voor alle communicatie- en marketinguitingen van WUR. De verschillende teams houden zich bezig met – onder andere – persvoorlichting, marketing, communicatie-advies, public affairs, de organisatie van evenementen en het beheer van inter- en intranet. Ook assisteren en adviseren ze andere afdelingen binnen WUR in hun communicatie en marketing. Het is een interessante afdeling waar elke dag veel gebeurt – gepland, maar ook ongepland. Als PA zul je je dan ook geen moment vervelen en ben je van grote toegevoegde waarde. We werken op de groene campus van Wageningen en vanuit deze rol zal het niet lang duren voor je kennis hebt gemaakt met de vele leuke (vaak creatieve) collega’s.

De functie

Wij zijn op zoek naar een secretaresse voor de directeur van CC&M. Het gaat om een stevige secretariële baan waarin je haar maximaal ondersteunt en ontzorgt. Daarnaast ben je de schakel tussen haar en de overige collega’s van de afdeling. Je hebt een sterk verbindende en informerende rol. Je hebt een antenne voor het slim delen van informatie en handelt daar ook naar. Je werkt nauw samen met de management assistent, die werkt voor de gehele afdeling CC&M. Jullie zorgen ervoor dat het secretariaat alle werkdagen bemenst en bereikbaar is.

Een greep uit de taken:
 • Agenda: je plant afspraken en zorgt ervoor dat de agenda van de directeur up-to-date en kloppend is.
 • E-mail: naast je eigen e-mail houd je ook die van de directeur bij. Je filtert, beantwoordt waar mogelijk en stuurt eventueel door.
 • Vergaderingen: er zijn een aantal terugkerende vergaderingen (waaronder die met het Management Team) die je voorbereidt en notuleert.
 • Organiseren: je plant en organiseert kleine evenementen en bijeenkomsten, zoals MT dagen, teambuildingsessies en boekt waar nodig hotels en andere voorzieningen.
 • Informatievoorziening: je levert een bijdrage aan de informatievoorziening van de communicatie- & marketingcollega’s op de corporate afdeling, maar ook van de afdelingen die decentraal zijn georganiseerd. Bovendien ondersteun je bij (de communicatie over) projecten die meerdere afdelingen overstijgen.
 • Overige ondersteuning: waar nodig ondersteun je ook de overige MT-leden.
Functie-eisen
Daar komen wij natuurlijk graag achter in een gesprek! Solliciteer dus vooral als je enthousiast wordt van bovenstaande. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat jij:
 • minimaal een afgeronde secretaresseopleiding op MBO 4 niveau hebt;
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel schriftelijk als mondeling;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie hebt. Het is leuk als je het domein van marketing & communicatie al kent;
 • zeer bedreven bent in MS-Office;
 • goed prioriteiten kunt stellen en waar nodig daarop de juiste keuzes kunt baseren voor jezelf en voor de directeur;
 • stressbestendig, proactief, doelgericht, integer, sensitief voor belangen en verhoudingen, accuraat en oplossingsgericht bent;
 • je thuis voelt in een dynamische en complexe omgeving, je hoofd koel kunt houden wanneer er veel speelt, en gevoel voor humor hebt.
Arbeidsvoorwaarden
Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is. Ook is regelmatig thuiswerken in goed overleg geen enkel probleem;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.435 tot maximaal €3.209 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 7). Het gaat om een dienstverband van 32-36 uur per week.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Contactinfo
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Els Schrijber, directiesecretaresse, telefoon; 0317 485531 of per e-mail; els.schrijber@wur.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Maud van Boxel, HR adviseur, telefoon; 0317 488804 of per e-mail; maud.vanboxel@wur.nl.

Wil je solliciteren?
Dat kan direct via de sollicitatie button bij de vacature op onze website zodat wij persoonlijke gegevens kunnen verwerken met jouw toestemming.

Deze vacature staat open tot en met maandag 4 oktober 2021. De eerste gesprekken worden in de week van 4 oktober gepland in de vorm van digitale speeddates.

Gelijke kansen
Wageningen University & Research (WUR) heeft een groot aantal mensen in dienst met zeer verschillende achtergronden en kwaliteiten, die elkaar inspireren en motiveren. Wij willen dat elk talent zich bij ons thuis voelt en dezelfde carrièrekansen aangeboden krijgt. Wij verwelkomen daarom speciaal sollicitaties van mensen die ondervertegenwoordigd zijn binnen WUR. Voor meer informatie hierover ga naar onze inclusiviteits pagina. Een mooi voorbeeld hoe WUR omgaat met inclusiviteit is te lezen op de pagina werken bij WUR met een functiebeperking.
Organisatie
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.500 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Over het bedrijf

Technisch Onderzoek Assistent