Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsinformatie
Waar kom je werken?
Met zo’n 180 patiënten zijn we een van de grootste dialyseafdelingen van de regio. Met ons gehele team, bestaande uit 70 dialyseverpleegkundigen, zorgen we ervoor dat patiënten iedere dag weer optimaal worden behandeld. We werken op 2 locaties, namelijk onze locatie op de Leyweg en het Dialysecentrum in Zoetermeer. Je zult worden ingezet op één hoofdlocatie, maar het kan zijn dat je tijdens vakanties ook op de andere locatie wordt ingepland. Je werkt op beide locaties op een modern ingerichte dialyseafdeling. Daarnaast dialyseer je ook op onze CCU of IC!
 
Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.
 
Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.500 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen. We leiden continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op.
 
Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een unieke Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een unieke Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.
Functieomschrijving
Hoe ziet je werk eruit?
Een afdeling met veel afwisseling, de mogelijkheid tot doorgroeien en een heel fijn team. Dat typeert onze afdeling Dialyse. Waarom? Dat vertellen onze dialyseverpleegkundigen Laura en Cynthia jou:

‘Er zijn veel verschillende mogelijkheden om door te blijven groeien als dialyseverpleegkundige. Zo kun op de PD gaan werken en je specialiseren in bijvoorbeeld geriatrie of diabetes. We werken op de afdeling met verschillende werkgroepen om hier stappen in te blijven zetten en we krijgen hier de tijd om ons verder te ontwikkelen. Dat is een van de voordelen van de regelmatigheid van onze werktijden: je werkt van 7.00 tot 15.30 of van 12.30 tot 21.00 uur, waarbij je de tijd waarin er geen patiënten meer aanwezig zijn kunt besteden aan het uitwerken van dossiers, studeren en het deelnemen aan werkgroepen. Ook geven deze werktijden ons de kans om als team meer naar elkaar toe te trekken, want dankzij de regelmatige werktijden werk je vaker met dezelfde collega’s en kunnen we, voor de patiënten er zijn, elkaar op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen terwijl we onze units voorbereiden. Kortom: genoeg afwisseling, uitdaging en gezelligheid bij ons op de afdeling!’

 
Profiel
Dit verwachten we van jou
Uiteraard heb je de vervolgopleiding tot dialyseverpleegkundige afgerond. Daarnaast vind je het geen probleem - maar juist gewoon – om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied. Dit doe je bijvoorbeeld door het deelnemen aan werkgroepen/ themabijeenkomsten en het eventueel volgen van opleidingen, waar wij je alle mogelijkheid toe bieden.
Arbeidsvoorwaarden
Hier kun je op rekenen
  • Een dienstverband van 24-36 uur, je werktijden en -dagen zijn in overleg.
  • Je wordt ingeschaald in FWG 50/55, met een maximum salaris van € 4.227,- per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Een jaarcontract bij werkgever HagaZiekenhuis, met een optie tot verlenging.
  • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Bovenop 8,33% vakantietoeslag ontvang je ook nog eens 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Het HagaZiekenhuis is goed bereikbaar, bus-/tramhalte Leyenburg ligt voor de deur. Je ov-kosten worden tot 50% vergoed of je kunt met belastingvoordeel voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen. 
Naast uitstekende arbeidsvoorwaardenvolgens de cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra’s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Voor maar ongeveer €8 netto per maand sport je onbeperkt in onze eigen fitnessruimte, inclusief lesjes.Daarnaast is er een actieve personeelsvereniging en kun je meedoen aan activiteiten van JongHaga. Via CultuurWerkt! krijg je aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.
Meer informatie
Meer weten of solliciteren?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Dieneke Blok (unithoofd) via (070) 210 2369 of met Team Recruitment via (070) 210 4500.
 
Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus. 
Source: HagaZiekenhuis