Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

DevOps Engineer - Rotterdam / Randstad

 

Functiebeschrijving:

Als DevOps engineer ga jij het verschil maken voor miljoenen mensen in Nederland en heb jij direct positieve impact op onze samenleving. Je gaat namelijk werken in het hart van de Digitale overheid.

 

Wat ga je doen?

Als DevOps Engineer werk je mee aan het realiseren en door ontwikkelen van mooie en innovatieve oplossingen voor de Nederlandse overheid. Je hebt direct contact met alle stakeholders, waarbij jij zorgt dat requirements (functionele en niet-functionele) worden omgezet in een werkend product. Je bent onderdeel van een DevOps team, waarbij jij naast het ontwikkelen van de software, je ook zorg draagt voor de geautomatiseerde uitvoering van het systeem- en integratie testen. We hebben een sterke DevOps cultuur waarbij je met je productteam verantwoordelijk bent voor het hele proces van ontwikkeling, deployment en operatie (Dev en Ops taken). Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de data-straat die dagelijks de berichten van miljoenen Nederlandse burgers verwerkt en voor de tools die we gebruiken om die data te transformeren en analyseren. Jij bent dan ook als een vis in het water bij het opzetten van DevOps omgevingen, en technologieën als Microservices en Kubernetes spreken jou aan. Je denkt ook na over de inrichting van onze cloud omgevingen, monitoring, schaalbaarheid, beveiliging en impact op performance. We voeren projecten uit op locatie van CGI vanuit ons Expert Center Government in Rotterdam en op locatie van onze klanten in de Randstad.

 

Om je optimaal te ondersteunen bij je verdere groei ga je – naast je opdracht op een van onze eigen projecten of bij een klant - deelnemen aan het Next Level Engineering Programma van CGI dat we vanuit onze CGI Academy in samenwerking met partners hebben ontwikkeld.

 

"Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden bij CGI om mijzelf verder te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan. Zowel in de breedte als de diepte. En ook de werkzaamheden zélf zijn heel afwisselend."

 

Marc ter Braak – Architect

 

Wat breng je mee?

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met een sterk IT component

Minimaal 3 jaar ervaring in software ontwikkeling bijvoorbeeld met Java, SQL

En/of ervaring als netwerk engineer (Unix, Linux)

Je bent Agile in hart en nieren

Communicatief sterk in de Nederlandse taal

In staat om prioriteiten te stellen en deadlines te halen

Jij bent iemand die gaat voor het optimale resultaat

Ben je niet fulltime beschikbaar? Flexibel werken zoals 4x9 uur of minimaal 32 uur behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

 

Ons aanbod?

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

 

Wat we nog meer te bieden hebben is een plek in een leuk en hecht DevOps team waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling bij onze klanten en medewerkers dragen. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

 

“Wij willen het beste uit jou halen!

Are you ready to be part of our story?"

 

Waar kom je terecht?

Je komt te werken in onze unit Government Digital Services onderdeel van de sector Government. In jouw rol werk je bij ons aan projecten die invloed hebben op het dagelijkse leven van miljoenen mensen in Nederland. Onze overheidsklanten hebben elk te maken met hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. Wij helpen wij onze overheidsklanten om deze transitie te versnellen, dit doen wij vanuit ons Expert Center Government in Rotterdam en op locatie van onze klanten in de Randstad.

 

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Martin Koster, Director Consulting Services, bel of Whatsapp via 06-5314 8008.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.

 

Wij werken niet samen met externe partijen.

Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Over het bedrijf

C
C
C
C

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Opgericht

1976