Salaris

3k - 4.2k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

14 dagen geleden

Locatie

Apeldoorn, GE

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt als Developer Powershell te werken in de omgeving Deventer/Apeldoorn bij een nationaal opererende organisatie. Ze blijven constant in beweging en zijn altijd bezig om de laatste innovaties door te voeren. De organisatie werkt met grote hoeveelheden data, zij richten zich zowel op de B2B als B2C markten en zijn pionier binnen hun gebied van expertise. De applicaties draaiende op het platform verwerken per maand aanvragen voor meer dan 6 miljoen gebruikers en jij mag een rol gaan spelen in de complexe technieken en infrastructuur dat schuilt rondom deze applicaties!

Je komt in een team waarbij de helft zich richt op het beheer, de andere helft richt zich op het automatiseren van de infrastructuur. Logischerwijs ga jij je samen met je collega's richten op het automatiseren. Je bent constant actief met de ontwikkeling en implementatie van infraproducten van het platform waar de applicaties op draaien. Jouw verantwoordelijkheid is het configureren, installeren, onderhouden en constant vernieuwen van het platform. Indirect zorg jij er voor dat de applicaties altijd draaiende blijven. Daarnaast zorg je ervoor dat het platform, de applicaties en functionaliteiten beheersbaar blijven, het is een platform waar immers miljoenen (!) gebruikers van afhankelijk zijn.

Ze gebruiken PowerShell op hoog niveau als programmeertaal. Denk hierbij niet aan simpele scripts en het automatiseren van reguliere beheertaken.  Je gaat met andere Automation Experts aan de slag om de voortbrenging van infrastructuur op een hoger niveau te brengen. Jij gaat aan de slag om de deployment pipeline zo optimaal mogelijk te maken. Een mooie kans dus (wanneer je dit PowerShell niveau nog niet evenaart) om je hierin verder te ontwikkelen.

De omgeving staat nooit stil, je bent continu bezig met innovatie. Als Automation Engineer staat daarmee jouw kennis en kunnen niet stil, je werkt graag samen met andere teamleden en brengt jouw kennis over en leert weer van collega's, dit geeft jou de motivatie om te blijven groeien in kennis en ervaring! Jouw (interne) klanten zijn de ontwikkel - en beheerteams, waarmee je direct en goed kunt schakelen; ze zitten immers op dezelfde afdeling. De sfeer binnen het team is informeel en de manager heeft oog voor het team. Ze zorgt ervoor dat jij jezelf kan ontwikkelen en kan groeien in kennis.

Kortom; een functie waar je verantwoordelijk bent voor een zeer kritisch platform bij een organisatie waar je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder als Developer Powershell te ontwikkelen binnen een zeer complexe omgeving (±200 servers). 

Wil je meer weten over de rol of het bedrijf? Neem dan contact op met Carlo de Wilde via 0182-756536 of c.dewilde@isense.nl.

Functieomschrijving

Wil jij als Powershell Developer graag werken binnen de meest complexe omgevingen van Nederland met miljoenen gebruikers? Ben jij de combinatie tussen een Infrastructuur Specialist en een ontwikkelaar en wil jij je op dat snijvlak verder ontwikkelen? Lees snel verder!

 • Optimaal laten functioneren van het platform;
 • Configureren, installeren, onderhouden en constant vernieuwen van het platform;
 • Continu verder automatiseren m.b.v. PowerShell scripting;
 • Ontwikkelen en implementeren van infraproducten van het platform;
 • Uitvoeren van werkzaamheden voor proactief beheer;
 • Afhandelen van complexe incidenten of problemen;
 • Nauw samenwerken met de ontwikkel – en beheerteams van de applicaties.

Functie-eisen

De organisatie zoekt iemand die passie heeft voor automatiseren en een achtergrond heeft als System Engineer. Daarom is het belangrijk dat je PowerShell of een andere programmeertaal meeneemt in je rugzak. Verder beschik je over 1 of meer van de onderstaande aspecten:

 • Hbo denk - en werkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Microsoft certificaten behaald op het gebied van infrastructuur (MCSA, MCSE);
 • Ervaring met Windows servers/omgevingen;
 • Pre: ervaring met BizTalk, SCCM, SCOM en VMWare;
 • Pre: ervaring hebt in .NET of softwareontwikkeling in C# (of C++).

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris ontvang je ook de volgende secundaire punten;

 • 8,33% Vakantiegeld van jouw salaris;
 • 25 + 2 vakantiedagen;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Flexibel ouderschapsverlof;
 • Thuiswerkmogelijkheden waardoor je maar 2 dagen per week (meer dagen mag altijd) naar kantoor hoeft;
 • Goede studie en opleidingsmogelijkheden;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • En een persoonlijk budget!

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Financial Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl