Salaris

3k - 5.4k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

8 dagen geleden

Locatie

Apeldoorn, GE

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt als DataPower developer te werken in de regio Deventer/Apeldoorn bij een van de meest complexe IT omgevingen van Nederland. De organisatie is constant in beweging en bezig met de nieuwste tools en technieken, het is een platform waar immers miljoenen (!) gebruikers van afhankelijk zijn. De organisatie werkt met grote hoeveelheden data, zij richten zich zowel op de B2B als B2C markten en zijn pionier binnen hun gebied van expertise.

Je komt te werken in een team met de beste DataPower specialisten die Nederland kent. Je zal bezig zijn met het ontwerpen, bouwen en testen op het gebied van Websphere Message Queuing, Cross File Transfer, Message broker en Gateway services. Het is een DevOps omgeving en je zal je richten op de gegevensstromen tussen alle betrokken externe partijen. Binnen de organisatie wordt er gebruik gemaakt van de volledige DataPower suite en hier ga je zelf ook allemaal mee werken. 

De omgeving staat nooit stil, je bent continu bezig met innovatie. Als DataPower developer staat daarmee jouw kennis en kunnen niet stil, je werkt graag samen met andere teamleden en brengt jouw kennis over en leert weer van collega's, dit geeft jou de motivatie om te blijven groeien in kennis en ervaring!

Doordat de omgeving constant in beweging is, is er ruimte voor zowel een medior als senior in het team. Dus zit jij bijvoorbeeld momenteel in de detachering en wil je graag minder reizen en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan is dit zeker iets voor jou!

Kortom; een functie waar je verantwoordelijk bent voor DataPower en tools als MQ en Broker bij een organisatie waar je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder als developer te ontwikkelen binnen een vooruitstrevende organisatie.

Functieomschrijving

Wil jij werken in een organisatie waar alleen de beste DataPower developers werken? Deze organisatie heeft één van de grootste en meest complexe omgevingen van Nederland. Wil je verantwoordelijk zijn voor een gateway waar miljoenen externe en interne gebruikers gebruik van maken? Lees dan snel verder!

Please note: this is a job which requires a professional level of written- and spoken Dutch.

 • Ontwerpen, bouwen en testen van alle diensten m.b.t. DataPower, MQ, Broker en Cross File Transfer
 • Constant verbeteren van de omgeving
 • Nauw samenwerken met je collega's

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denk niveau, gelieve in de richting van IT
 • Aantoonbare werkervaring met DataPower of een vergelijkbaar systeem
 • Kennis over IBM MQ en Message Broker is een pre
 • Ervaring met een operating system, bijvoorkeur Windows, Linux of Mainframe

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris ontvang je ook de volgende secundaire punten;

 • 8% Vakantiegeld;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Flexibel ouderschapsverlof;
 • Goede studie en opleidingsmogelijkheden;
 • Goede reiskostenregeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • En een persoonlijk budget!

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Financial Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl