Salaris

4k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een goede klant van mij, gevestigd in een prachtig en modern pand in de omgeving van Hardinxveld, ben ik op zoek naar een ervaren Delphi Developer. Je komt direct in dienst bij mijn klant, waarbij mijn klant als doel heeft jou bij goed functioneren zo snel mogelijk een vast contract aan te bieden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn hier uiteraard ook uitstekend!

Je komt te werken voor een financieel zeer gezonde en groeiende partij die reeds 25 jaar bestaat en in die tijd is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in haar vakgebied. Zij richten zich op het bouwen van software voor grote organisaties, die deze software gebruiken voor het managen van logistieke processen binnen grote bedrijven. Hiervoor bouwen zij in-house een ERP pakket, welke door klanten wordt afgenomen. Vervolgens bouwen zij voor diezelfde klanten ook websites en webshops, waarin het ERP pakket volledig geïntegreerd wordt. Hierdoor krijgt de eindklant een totaalpakket waarbinnen volledige automatisering en integratie van systemen mogelijk gemaakt wordt. Dit softwarepakket wordt inmiddels gebruikt door 50 - 100 bedrijven en telt de registratie van bijna 75.000 gebruikers. 

Binnen de organisatie heerst een uiterst prettige werksfeer. Je komt terecht tussen 30 professionals die stuk voor stuk veel kennis hebben van zowel development in het algemeen, als van de software die binnen dit bedrijf gebouwd wordt. Je krijgt hier dus zonder twijfel genoeg technische uitdaging in een hecht team van collega's, waarbinnen jij jezelf elke dag verder ontwikkelt!

Functieomschrijving

Als Delphi Developer krijg jij een veelzijdige en interessante functie. Je komt terecht in één van de Scrumteams en gaat samen met je collega's aan de slag met zowel nieuwbouw projecten als het uitbreiden van bestaande producten. De technieken waarmee jij in aanraking komt zijn de nieuwste technieken en versies binnen Delphi. Want waar men tegenwoordig veelal denkt dat Delphi een verouderde techniek is, denken ze hier het tegenovergestelde. Delphi wordt hier dan ook nog veelvuldig gebruikt! Projecten waarmee je aan de slag gaat zijn o.a. de bouw van een nieuw ERP platform, het bouwen van webapplicaties en het integreren van ERP systemen in deze webapplicaties.

Verder is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je staat in nauw contact met je collega's en er is sprake van continue kennisdeling. Dit resulteert natuurlijk in een prachtig eindproduct voor de klant, maar door deze hoge mate van kennisdeling groei jij als persoon ook ontzettend snel. Uiteraard ligt hier dan ook een mooi groeipad naar bijvoorbeeld Lead Developer voor je klaar. De bedoeling is dat jij met je Delphi kennis hier echt een verschil gaat maken en het team naar een (nog) hoger niveau kan tillen!

Naast dat men hier veel met Delphi werkt, wordt er ook gebruikt gemaakt van de gehele .NET stack en Angular. Indien je het leuk vindt kun je je ook hier mee bezig gaan houden. Ervaring met .NET is dan ook mooi meegenomen, maar geen must. 

Functie-eisen

- Een HBO of WO diploma in een relevante richting; 
- Minimaal 4 jaar ervaring als Delphi Developer;
- Ervaring met .NET (o.a. C#, .NET Core, ASP.NET) is een pré;
- Ervaring met Angular is een pré;
- Goede communicatieve skills.

Arbeidsvoorwaarden

- Een goed salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt (tot € 5.000 als startsalaris);
- Eindeloos veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klinkt dit interessant en wil je solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan
bob@careervalue.nl
0618988144

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: bob@careervalue.nl.