Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Voor het altijd drukke, maar gezellige marketingteam is Hooijer Groep op zoek naar iemand die helemaal thuis is op het gebied van online marketing. Ook contentbeheer, SEO en overige marketingactiviteiten met betrekking tot bijvoorbeeld social media en offline marketing zijn wel aan jou besteed. Haal jij voldoening uit het vergroten van de verkoop, de bezoekersaantallen en de naamsbekendheid van zowel de B2B als B2C webshops door middel van o.a. customer insights en customer intimacy? Dan is de Hooijer Groep opzoek naar jou als Datagedreven E-Commerce specialist!


Functie omschrijving
Je hebt veel kennis op het gebied van SEM, SEA, campagne optimalisatie, Google Analytics, feed management en webstatistieken en bent dan ook continu actief bezig het meten en verbeteren van de online uitingen.


Functievereisten
 • Een afgeronde relevante opleiding (min. HBO)
 • Datagericht plus commercieel en analytisch ingesteld
 • Aantoonbare E-commerce marketingervaring
 • Kennis van E-commerce platforms (Shopify is pré)
 • Kennis op het gebied van marketing automation en bijbehorende tools zoals bijvoorbeeld Hubspot, Salesforce en ActiveCampaign
 • Kennis op het gebied van SEO en SEA (SEM)
 • Kennis op het gebied van data feed management (DataFeedWatch/Channable)
 • Resultaatgericht, hands-on mentaliteit en een proactieve werkhouding
 • Communicatief sterk
 • Je woont (het liefst) in de regio Twente


Aanbod
 • Een plek in ons bijzonder enthousiaste marketingteam
 • Een collegiale, plezierige en informele werkomgeving
 • Een uitdagende en afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • Uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsprofiel Hooijer Groep
De Hooijer Groep is importeur en agent voor meerdere schoenen- en een sokkenmerk. Ons centrale magazijn en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oldenzaal. In Nieuwegein zitten onze showrooms. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dat laatste doen we via meerdere online webshops als ook via onze eigen mono brand stores verspreid over heel Nederland. Daarnaast blijven wij altijd volop in ontwikkeling.
Heb jij interesse in deze functie? Klik op de solliciteerbutton voor een baan bij Hooijer Groep in Twente!

Meer vacatures in Twente vind je op www.twente.com/vacatures

Over het bedrijf

T
T
T
T

Twente

Twente, daar wil jij toch ook werken!

Twente, de ondernemende hightech regio,  heeft en geeft antwoord op wereldwijde, maatschappelijke vraagstukken op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, gezondheid, onderwijs, welzijn en veiligheid. Tal van Twentse ondernemingen, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden realiseren marktgerichte en innovatieve oplossingen om de benodigde veranderingen waar te maken. De wereld verandert in hoog tempo, Twente heeft de antwoorden. “Earth is calling …You”!

Twente biedt volop kansen op de arbeidsmarkt! Met meer dan 3.100+ hightech bedrijven (zoals Thales, Demcon, Pentair, Rosen Group, TenCate, ApolloVredestein, Sensata en Twence) en meer dan 4.200 openstaande vacatures in de regio is Twente voortdurend op zoek naar talentvolle professionals die willen werken in een krachtige kennisregio.

Twente heeft als missie om de topregio te zijn op het gebied van technologie, innovatie, duurzaamheid, talent en ondernemerschap. Met Twente Airport, Port of Twente, de infrastructuur en bereikbaarheid over weg, water, spoor en lucht, en een geografisch gunstige ligging, is regio Twente de logistieke “hotspot” van Oost-Nederland. Hierdoor fungeert Twente als toegangspoort voor andere Europese landen en visa versa. In Twente, gaat een wereld voor je open!

Met kennis- en onderzoeksinstellingen zoals Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente wordt er samengewerkt aan duurzame relaties tussen studenten en ondernemers. Studenten krijgen in Twente de kans om hun ideeën in de dagelijkse praktijk van innovatieve bedrijven toe te passen. Daarnaast worden studenten gestimuleerd en gefaciliteerd om een eigen bedrijf te starten.

Naast de bedrijvigheid in de regio, heeft Twente véél meer te bieden. Denk maar aan de Twentse gastvrijheid, het landschap, de rust en ruimte en de levendige steden zoals Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Ideaal om even bij te kunnen komen na week hard werken aan de toekomst! Kortom, Twente heeft alles in huis om werk, wonen en (be)leven te combineren! Hier wil jij toch ook zijn?

Op www.twente.com ontdek je onder andere de topbedrijven, de succesverhalen en innovaties die uit deze toptechnologieregio komen. Daarnaast staan op onze vacaturebank (www.twente.com/vacatures) interessante, en voornamelijk technische, HBO+ vacatures van organisaties in Twente die graag met jou kennis willen maken. Om je alvast te helpen bij het gericht zoeken van vacatures in Twente, kun je hier (www.twente.com/registreren) een jobalert aanmaken. Schrijf je nu in en ontvang nieuwsbrieven en dagelijks of wekelijks een jobalert met de nieuwste vacatures in Twente. Graag verwelkomt Twente jou als member van twente.com. Vandaag begint jouw toekomst in Twente!

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers