Salaris

$2k - $3k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Zwolle, OV

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een dynamische omgeving die gelooft dat hun full-service aanpak echt het verschil kan maken voor hun opdrachtgevers. Met die overtuiging werken developers van deze organisatie aan mooie opdrachten voor uiteenlopende bedrijven. Dit gebeurt in klantteams die per project samengesteld worden, met deze directe collega’s zal je in sommige gevallen ook op locatie bij de klant werken.

Binnen de organisatie werken bijna 20 collega’s met allemaal een eigen specialisme. Zo wordt er voor een project ook samengewerkt met online marketeers en designers, op die manier wordt er een complete online oplossing van hoog niveau aan de klant aangeboden.

Functieomschrijving

Binnen je functie ben je verantwoordelijk voor de front-end ontwikkeling van grote projecten. Hierin ga jij je bezig houden met het design, de gebruikerservaring en natuurlijk een kloppende code achter een project. Je gaat dagelijks aan de slag met frameworks als Angular(JS), React en Vue.
 
Je gaat in deze organisatie meer dan voldoende ruimte krijgen om te investeren in je kennis. Zo mag je zelf aangeven in welke (nieuwe) techniek je beter wilt worden, je werkgever zal je er dan genoeg mogelijkheden voor geven.

Functie-eisen

– Je hebt bij voorkeur een HBO diploma in de richting van informatica

– Je hebt werkervaring op het gebied van Front-end development (mag ook vanuit stages zijn)

– Je hebt ruime kennis en ervaring met Angular(JS), React en Vue

– Je bent creatief en hebt gevoel voor stijl en vormgeving

– Jij bent communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een informele organisatie met een professionele aanpak. De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Een salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt, interne trainingen, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een goede pensioensregeling.

Heb je interesse? Dan kom ik graag met je in contact!

Je kunt je CV sturen naar martijn@careervalue.nl

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: martijn@careervalue.nl.