TenneT TSO
FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Fulltime
LOCATIE
Arnhem, GE
GEPLAATST
4 dagen geleden

Beschrijving

Jouw nieuwe werkplek

De standplaats voor deze functie is Arnhem. Het cluster Beter Benutten (BB) richt zich op het verbeteren van kritische vitale infrastructuur binnen de hoogspanningssector. Gezien de maatschappelijke opgave waarin het elektriciteitsnetwerk dient te worden opgewaardeerd en uitgebreid, leidt dit tot een enorme toename van projecten voor de komende jaren. Supply Chain Management (SCM) ondersteunt de activiteiten van TenneT door vast te stellen welke goederen en diensten nodig zijn om projecten en onderhoudswerkzaamheden te realiseren. Daarnaast structureren en dekken we deze behoeften. SCM bedient de interne klanten van TenneT en zorgt voor een betere samenwerking met onze externe leveranciers. SCM zal een langetermijnvisie op de markt ontwikkelen om TenneT te helpen de strategische doelen te bereiken: we willen de beloften van onze enorme investeringsportfolio inlossen en onze leveringszekerheid zo hoog mogelijk houden. Dit doen we door ons te richten op de ontwikkeling van een toeleveringsketen die hoge presta

Onze uitdaging

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Contract Manager Large Projects die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel?

Jouw bijdrage aan TenneT

Het cluster Beter Benutten (BB) richt zich op het verbeteren van kritische vitale infrastructuur binnen de hoogspanningssector. Gezien de maatschappelijke opgave waarin het elektriciteitsnetwerk dient te worden opgewaardeerd en uitgebreid, leidt dit tot een enorme toename van projecten voor de komende jaren. Een belangrijk onderdeel van deze toename is het innoveren op gebied van contractvormen en het betrekken van Europese marktpartijen. Om die reden zoekt BB een contract manager. Kom jij ons ondersteunen?
Rol van de contract manager:

 • een sparringspartner voor het project;
 • het mede-bepalen van de contract strategie voor toekomstige projecten;
 • het contractniveau van het project team naar hoger niveau brengen;
 • het proactief en operationeel managen van alle contractuele afspraken, verplichtingen, voorwaarden, aannames, verwachtingen, risico's en doelstellingen, vanaf het moment van ondertekening tot en met het afronden van het contract;
 • het elimineren of reduceren van contractuele gebreken, hiaten, onduidelijkheden en verschil van interpretatie;
 • het vaststellen, (laten) opstellen en afhandelen van RFC's en claims;
 • het beheer van de contractuele voortgang, financiën, risico’s, besluiten, acties en openstaande contract issues;
 • het organiseren, voeren en administreren van de noodzakelijke overleggen met de verschillende stakeholders;
 • het op overzichtelijke wijze (laten) beheren van alle contract gerelateerde documenten, overzichten en correspondentie;
 • het zorgen voor een beheerst proces rondom contractwijzigingen;
 • nauwe samenwerking met de al aanwezige contract manager op het project;
 • uitwisseling van ervaringen en lessons learned met andere contractmanagers en de betrokken interfaces van de projecten en behoeve van een continuerende optimalisatie van de contracten.

Jouw profiel en achtergrond

 • HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur technisch en bedrijfskundig
 • kennis en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in/met:
 1. het opstellen en begeleiden van UAV en UAV-GC contracten
 2. contract-, claim- en conflictmanagement
 3. complexe projecten, bij voorkeur in de infrastructuur, vanaf de voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsfase
 4. contractbeheersing en SCB
zeer goede mondelingen en schriftelijke communicatievaardigheden:
-Nederlands: uitmuntend, zowel mondeling als schriftelijk
-Engels: zeer goed, zowel mondeling als schriftelijk
 • flexibel en bereid om te reizen naar de project locatie(s)
 • bekend zijn met aannemerij

Ons aanbod

TenneT biedt je een inspirerende, professionele werkomgeving waarin je dagelijks werkt aan een van dé maatschappelijke uitdagingen van deze tijd: de energietransitie. Er zijn allerlei mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, maar we hebben ook oog voor je balans werk/privé. Verder kun je bij TenneT rekenen op een goed salaris, een nette pensioenregeling en eigentijdse, flexibele arbeidsvoorwaarden geregeld in de cao TSO. Deze functie is ingedeeld in schaal 9 (€ 3.735 - € 7.601 bruto per maand), waarbij je inschaling afhankelijk is van je opleiding, ervaring en competenties.

Recruitment Process

Via ons sollicitatieformulier kun je binnen enkele seconden reageren op de vacature van Contract Manager Large Projects. Zodra wij jouw sollicitatie ontvangen zullen wij deze screenen en z.s.m. contact opnemen. De selectieprocedure bestaat uit 2 gesprekken.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectie.
Bij indiensttreding wordt standaard een Pre Employment Screening (PES) uitgevoerd.

Voor verdere vragen over het recruitment proces kan je contact opnemen met:
Els Boot
People | Talent Acquisition
T + 31 (0) 889368325

Voor vragen met betrekking tot de positie:
Lenny Hiddink-Kleinherenbrink
Supply Chain Management
+31263731777

TenneT is een werkgever die gelijke kansen biedt aan IEDEREEN en zet zich dan ook volledig in voor de gelijkheid van kansen op de arbeidsmarkt. Dit doen we door ervoor te zorgen dat alle sollicitanten en medewerkers in aanmerking komen voor werving, promotie en arbeid. Ongeacht ras, huidskleur, godsdienst, geslacht, afkomst, leeftijd, handicap, militaire status, geaardheid, burgerlijke staat of gezinssituatie.

Over het bedrijf

TenneT TSO logo

TenneT TSO

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (TSO), met activiteiten in Nederland en in Duitsland. Wij streven ernaar om een betrouwbare en ononderbroken levering van elektriciteit in ons hoogspanningsnet te garanderen voor ongeveer 42 miljoen eindverbruikers.

Bijdragen aan de energietransitie

Lighting the way ahead together. Wij zetten ons 24/7, 365 dagen per jaar in voor een veilige en betrouwbare levering van elektriciteit, nu en in de toekomst. Dat is de wereld van TenneT. Als toonaangevende Europese netbeheerder ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren wij het hoogspanningsnet in Nederland en grote delen van Duitsland en spelen wij een sleutelrol in de energietransitie.

Met 23.500 kilometer aan hoogspanningsverbindingen op land en in zee en bijna 5.000 medewerkers zorgen wij voor de dagelijkse stroomvoorziening van meer dan 42 miljoen eindgebruikers. TenneT heeft nu en in de komende jaren zó veel innovatieve projecten op stapel staan dat we altijd op zoek zijn naar gedreven vakmensen.

Ben jij dit talent dat gaat bijdragen aan de energietransitie?

BEDRIJFSGEGEVENS
BEDRIJFSGROOTTE
2500 t/m 4999 werknemers
BRANCHE
Electronics, Components, and Semiconductor Mfg
OPRICHTINGSJAAR
1886
WEBSITE
http://www.tennet.eu