geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Onze opdrachtgever, The Learning Network (voorheen Van Dijk's Boekhuis) ontzorgt het onderwijs en streeft naar een leven lang leren leuker en beter maken en doen dat met succes! The Learning Network staat in de top 15 in de Twinkle100, dé lijst van de grootste online retailers in Nederland. De organisatie telt ruim 350 betrokken medewerkers verspreid over locaties in Kampen, Amsterdam en België. Of in 1 van de 5 winkels in de grote studentensteden.   

The Learning Network (TLN) richt zich steeds meer op de distributie van digitale leermiddelen. Het is een dynamische, innovatieve organisatie waar vanuit een stabiele basis met passie en energie wordt gewerkt aan de oplossingen van morgen. Binnen de TLN organisatie bestaat een zelfstandige entiteit genaamd de Academy4Learning (www.academy4learning.nl).

De Academy4Learning ondersteunt leraren op het gebied van training en ontwikkeling in het po, vo en mbo. Zij bieden professionalisering op het gebied van digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek. Zij helpen leraren naar een veilig en pedagogisch verantwoord klimaat. Dit geldt ook voor het werken in een digitale wereld.

Nu zijn wij op zoek naar een:


Trainer Digitale Geletterdheid

Het huidige trainingen portfolio bestaat uit eigen trainingen en programma's die de Academy4Learning met partners verzorgt ter ondersteuning op het gebied van didactiek, pedagogiek en digitale geletterdheid. Jij neemt het portfolio digitale geletterdheid onder je hoede, affiniteit hiermee is dan ook een pré.


Wat ga je doen? 

  • Je ontwerpt, vertaalt en implementeert content (bijv. leermaterialen, artikelen, arrangementen, achtergrond informatie en video's), binnen de professionaliseringstrajecten en zowel online als offline, opdat de content altijd actueel is en aansluit op de behoeften van de doelgroep.
  • Het verbeteren en finetunen van het huidige pakket aan trainingen.
  • Het ontwerpen en verzorgen van trainingen omtrent diverse onderwerpen gerelateerd aan digitale geletterdheid volgens de richtlijnen van de gedefinieerde leerdoelen, met als doel dat de gedefinieerde leerdoelen gerealiseerd worden.
  • Het (o.a. samen met de school of externe experts) leiden van langdurige projecten (bijv. professionaliseringstrajecten) met de school, gebruikmakend van de inzet van eigen proposities en relevant (onderwijswetenschappelijk) onderzoek.
  • Bij inzet externe trainers deze briefen over de afgenomen trainingen voor een project.
  • Het evalueren van de geleverde en ontwikkelde content en trainingen.
Bron: ImpressiveGreenApple