Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Heb je affiniteit met (digitale) innovaties en wil je bijdragen aan een duurzame leefomgeving door te werken aan projecten die er écht toe doen? Solliciteer dan en word constructief ontwerper bij dit mooie ingenieurs- en adviesbureau.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je omringd wordt door collega’s die vanuit hun intrinsieke motivatie werken aan een duurzame leefomgeving. Naast een uitdagende functie met veel doorgroeimogelijkheden bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:

 • Marktconform salaris
 • 30-32 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof te kopen
 • Mogelijkheid om te participeren in de onderneming door het kopen van aandeelcertificaten (bij vast dienstverband)
 • Flexibele werktijden en een goede werk/privébalans met de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers (aan uitdagende projecten met een maatschappelijke impact)
 • De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen (onder andere via onze eigen University). Graag onderzoeken we samen met jou hoe we jouw talenten optimaal kunnen inzetten.

Jouw profiel

Om deze functie goed uit te kunnen voeren vragen we een afgeronde mbo of hbo-opleiding richting civiele techniek of bouwkunde. Dit vul je aan met minimaal 5 jaar ervaring als constructief ontwerper, waarbij je hebt gewerkt met Revit voor het 3D-modelleren van civieltechnische constructies. Daarnaast:

 • Ben je een echte teamspeler; sociaal, samenwerkend, verbindend en communicatief sterk
 • Herken je prioriteiten en werk je procesmatig & gestructureerd, waardoor je kritische factoren binnen projecten identificeren en bewaken (ervaring met Systems Engineering (SE) en UAV-GC is een pré)
 • Heb je affiniteit met technische innovaties als VR, AR en BIM

Werkzaamheden

Als constructief ontwerper ben je betrokken bij diverse integrale civieltechnische projecten waarbij je het ontwerp van civiele kunstwerken (bijvoorbeeld tunnels en bruggen), gemalen en waterzuiveringen verzorgt. Dat houdt in dat je onder andere:

 • 3D-modellen maakt van technische constructies in Revit en aanverwante BIM applicaties
 • Het ontwerp afstemt met het projectteam en vervolgens toelicht bij de opdrachtgever

De organisatie voert dit soort projecten van planvoering tot en met realisatie uit, dit doen we voornamelijk voor Rijkswaterstaat, waterschappen en overheden. Hierbij werken we ook regelmatig samen/voor aannemers.

De steeds verdergaande digitalisering is voor de organisatie, naast een uitdaging, een speerpunt binnen onze dienstverlening. Innovaties als BIM, virtual reality en augmented reality zijn van grote toegevoegde waarde binnen het ontwerpproces. Jouw 3D-modellen worden gebruikt om VR-simulaties te genereren en je krijgt de mogelijkheid om vanuit jouw functie actief bij te dragen aan de verdere inpassing van dit soort technologieën binnen onze (ontwerp)diensten.

Je standplaats is Deventer. Ondanks dat je een standplaats hebt, werk je regelmatig ‘buiten de deur’ (projectlocaties).

Het bedrijf

Dit Advies- en ingenieursbureau biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. De organisatie verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft de organisatie in al zijn adviezen naar duurzaamheid. De kernwaarden van de organisatie zijn: integer, professioneel en maatschappelijk betrokken.

Hoe solliciteer je?

Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting of mocht je willen solliciteren, dan kan je contact opnemen met Johan Langendoen van GrijsGroen via 06 49364033 / 030 2644344 of via deze website

GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.

 

Source: GrijsGroen