Type functie

Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Ben jij een ontwerper (BIM/Revit) met belangstelling voor constructies van gebouwen? En werk jij graag aan multidisciplinaire en innovatieve projecten?

Voor de product-marktcombinatie (PMC) Gebouwen zijn wij op zoek naar een constructief ontwerper. In samenwerking met een of meerdere constructeurs werk je constructies uit in Revit voor de utiliteitsbouw en industrie. Hierbij wordt veel gewerkt binnen multidisciplinaire projectteams met onder andere bouwkundigen, installatie-adviseurs en bouwfysici. Onze projecten zijn veelzijdig en variëren zowel in omvang als karakter. Als constructief ontwerper denk je actief mee over de opzet en uitwerking van constructies. Je hebt belangstelling voor BIM in het algemeen en hebt de ambitie om innovaties op het gebied van BIM te volgen en te implementeren in onze projecten.

De product-marktcombinatie (PMC) Gebouwen is onderdeel van de sector Gebouwde omgeving. De werkzaamheden op het gebied van gebouwen variëren van constructief ontwerp tot veiligheidsanalyses en van bouwmanagement tot installatietechniek. Binnen ons bureau kunnen wij alle overige relevante kennis vanuit onze andere sectoren inzetten. De integrale benadering is de kern van onze projectaanpak. Daarbij staat duurzaamheid hoog in ons vaandel. Wij hebben onze eigen ontwerpprincipes voor duurzaamheid ontwikkeld en werken vanuit de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Wij adviseren bij het ontwerp, de uitvoering, het beheer, de renovatie en de sloop van gebouwen. In onze projecten werken wij o.a. aan kantoorgebouwen, ondergrondse gebouwen (parkeergarages en metro/trein stations), gebouwen in de watersector en multifunctionele gebouwen. De standplaats voor deze functie is Deventer of Den Haag.

Wat wij vragen

 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding bouwkunde;
 • kennis van Revit of vergelijkbare ontwerpprogramma’s
 • constructief inzicht en/of de ambitie om dit te ontwikkelen;
 • een brede belangstelling voor BIM;
 • leergierig, gedreven, proactief en niet bang om uitgedaagd te worden;
 • communicatief vaardig;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

 • een multidisciplinaire omgeving met deskundige en enthousiaste collega’s;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pasafgestudeerden: het Starterstraject;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Ben jij wie wij zoeken?

Reageren?

Hebt u belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw M.S. (Maartje) Dijk MSc., telefoon 06 23 32 80 07. Vacaturenummer NL00242.


Over het bedrijf

W
W
W
W

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Wij werken vanuit het hoofdkantoor in Deventer en vijf andere kantoren in Nederland en daarnaast zijn we actief in België, Indonesië, Kazachstan, Letland, Rusland, Singapore, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Ghana en Vietnam. We zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. Onze ruim 1.000 medewerkers zijn specialisten die hun kwaliteit kwijt kunnen in hun werk. Partnership is voor hen het sleutelwoord. Partnership met de opdrachtgevers en met Witteveen+Bos. Ook persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling staan centraal want ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden. Witteveen+Bos is een bedrijf waar medewerkers zich thuis voelen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat graag een stapje extra zet, niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor onze medewerkers.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1946