Functietype

Contractpartij

Geplaatst op

11 dagen geleden

Locatie

Oss, NB

functieomschrijving

Functieomschrijving

Voor Spierings Mobile Cranes in Oss zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers! Als constructiebankwerker ga jij hier fulltime aan de slag met het bouwen van de allernieuwste hybride torenkraan. Het betreft een functie voor langere tijd waarbij je na bewezen geschiktheid kans maak op een contract bij Spierings zelf.

wat bieden wij jou
  • €2400 - €2800 bruto per maand+ 5% ADV toeslag
  • Flexibele werktijden in dagdienst stem je zelf af
  • Direct contract na bewezen geschiktheid
  • Mensgerichte organisatie, met oog voor jou!
wie ben jij

Wanneer ben jij de constructiebankwerker die wij zoeken? Natuurlijk zoeken we iemand die staat voor kwalitatief goed werk en altijd het maximale uit zichzelf wil halen. Maar voor wat betreft "harde eisen" kunnen we kort zijn, jij bent onze man of vrouw als:

  • Je beschikt over een afgeronde lasopleiding MIG/MAG niveau 2;
  • Je bent bekend met het lezen van een constructietekening.
wat ga je doen

Jij gaat aan de slag met de bouw van de allereerste hybride torenkraan ter wereld, werk waar je trots op kunt zijn dus! Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig slijpen, lassen en samenstellen van onderdelen en constructies.

waar ga je werken

Spierings Mobile Cranes omschrijft zichzelf als een mensgerichte organisatie. Hoewel ze de afgelopen jaren hard gegroeid zijn is de basis nog steeds een warm familiebedrijf met oog voor de medewerkers. Werk je bij Spierings dan mag je er op rekenen dat alles goed geregeld wordt, je krijgt de nodige PBM's om je werk goed te kunnen doen (eigen werkoveralls en lashelm). Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en staat er in de kantine koffie, thee en soep voor je klaar. Je bepaalt in overleg met je leidinggevende je eigen planning, wil je in de ochtend vroeg starten of juist liever wat later? Het is allemaal bespreekbaar!

sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Heb je interesse in deze vacature, maar heb je niet de juiste opleiding? Kijk dan eens bij Randstad Boost Vakopleidingen voor de eventuele mogelijkheden om een opleiding te volgen: https://www.randstad.nl/vacatures/468096/

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

Company Logo Randstad
Company Logo Randstad
Company Logo Randstad
Company Logo Randstad

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

Meer dan 10000 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Vakantiedagen

Opgericht

1960

Website

https://www.randstad.nl