Type functie

Fulltime

Geplaatst op

7 dagen geleden

Beschrijving

Wil jij het constructief geweten zijn achter baanbrekende waterbouwkundige projecten?

Dan ben jij degene die wij zoeken voor de veelzijdige en uitdagende functie van constructeur waterbouw. Bij Witteveen+Bos start je als constructeur met het opdoen en inbrengen van inhoudelijke kennis en ben je verantwoordelijk voor ontwerp en advisering binnen onze projecten in Nederland en in het buitenland. Jouw rol verschilt per project, waarbij je begeleid wordt door ervaren experts en samenwerkt met collega’s uit een variatie aan disciplines. Als groep Waterbouwkundige constructies zijn wij actief in alle projectfasen, vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie, zowel bij de opdrachtgever als bij de aannemer. Afhankelijk van jouw interesse kun je je, startend vanuit je opgedane inhoudelijke kennis, ontwikkelen in de richting van bijvoorbeeld inhoudelijk specialist, projectleider en/of lijnmanager.

Binnen Witteveen+Bos werken in totaal circa 70 constructeurs en constructief projectleiders aan uitdagende constructieve vraagstukken. De functie is vacant binnen de product-marktcombinatie (PMC) Waterbouwkundige constructies en dynamica, onderdeel van de sector Delta's, kusten en rivieren. Voorbeelden van projecten waar wij aan werken zijn de uitbreidingen en aanpassingen van de spuimiddelen in de Afsluitdijk, het ontwerp sluiscomplex Itaipu (Brazilië) en diverse andere maritieme constructies in binnen- en buitenland. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Je standplaats is Rotterdam.

Wat wij vragen

  • een afgeronde wo-opleiding in de civiele techniek met als afstudeerrichting mechanica en constructies of constructieve waterbouw;
  • affiniteit met het ontwerpen van waterbouwkundige constructies;
  • ondernemende, ambitieuze, leergierige en klantgerichte instelling;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en verdieping;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Ben jij wie wij zoeken?

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. H. (Huig) de Waardt, groepsleider Waterbouwkundige constructies, telefoon 06 27 16 97 96. Vacaturenummer 116-116.


Over het bedrijf

W
W
W
W

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten voor projecten in de sectoren water, infrastructuur, milieu en bouw. Typerend voor onze werkwijze is de multidisciplinaire projectaanpak. Onze opdrachtgevers zijn overheden, het bedrijfsleven, industrie en verschillende soorten samenwerkingsverbanden. Wij werken vanuit het hoofdkantoor in Deventer en vijf andere kantoren in Nederland en daarnaast zijn we actief in België, Indonesië, Kazachstan, Letland, Rusland, Singapore, Dubai, het Verenigd Koninkrijk, Ghana en Vietnam. We zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. Onze ruim 1.000 medewerkers zijn specialisten die hun kwaliteit kwijt kunnen in hun werk. Partnership is voor hen het sleutelwoord. Partnership met de opdrachtgevers en met Witteveen+Bos. Ook persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling staan centraal want ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en nieuwe verantwoordelijkheden. Witteveen+Bos is een bedrijf waar medewerkers zich thuis voelen, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat graag een stapje extra zet, niet alleen voor de opdrachtgevers maar ook voor onze medewerkers.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1946