Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Kan jij zowel individueel als in teamverband complete constructies tekenen en doorberekenen? Kan je dit combineren met jouw interesse in bijvoorbeeld utiliteit -en hallenbouw en de offshore industrie? Dan ben ik opzoek naar jou! Doordat je in een kleinschalig projectteam werkt controleer je de tekeningen en berekeningen van je andere collega's en vice versa. Je bent van A tot Z betrokken bij het project en houdt nauw contact met de opdrachtgever over de vorderingen en waar eventueel bijgestuurd moet worden.

Functie-eisen
Beschik je over relevante ervaring op het gebied van construeren van staal of wil je graag de volgende stap in je carrière maken? Vul je dit aan met een diploma richting bouwkunde of werktuigbouwkunde? Als je ook nog eens bekend bent met 3D Tekla Structures, dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je voldoende ruimte tot zelfontplooiing. Als je veel eigen initiatief toont zijn er veel mogelijkheden om je zelf door te ontwikkelen. Daarnaast denken wij ook aan jouw toekomst en krijg je bijvoorbeeld een persoonlijk opleidingsbudget en een pensioenregeling.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Kees van Helvoort
Telefoon: 0657611050
E-mail: kees@nivelgroep.nl

Over Nivel
Onze opdrachtgever is dé specialist voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van complexe staalconstructies en maatwerk steigerontwerp. Dit doen zij in verschillende disciplines binnen de bouw en offshore industrie. Het is een jong en modern bedrijf, opgericht in 2018, maar met vele jaren kennis van de markt in ons vakgebied.
Source: Nivel