Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Voorraden zijn een essentieel onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Zowel te veel als te weinig voorraden leveren problemen op. Jij zorgt voor een optimale voorraadstand en bent daarmee een belangrijke spil op onze inkoopafdeling. Als Commercieel Voorraadbeheerder ben jij verantwoordelijk voor je eigen pakket met producten. Je zorgt voor een continue beschikbaarheid van producten uit ons voorraadassortiment. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

De functie van Commercieel Voorraadbeheerder

Vanuit je functie als commercieel voorraadbeheerder houdt je je dagelijkse bezig met de monitoring en signalering van de voorraden. Wanneer moet je bestellen, in welke hoeveelheden daarbij rekening houdend met houdbaarheid van artikelen en afzetschommelingen. Van de reeds bestelde producten bewaak je de voorraadhoogtes, ouderdom en voorkom je out of stock situaties in courante voorraden of THT-problemen. 

Wat ga je doen als Commercieel Voorraadbeheerder

De communicatie met onze interne mensen en de externe leveranciers is een belangrijk onderdeel van de functie. Het tijdig en correct informeren van de inkopers, Stock Control Manager, Logistiek maar ook onze sales mensen is van groot belang in deze positie. Met onze Finance afdeling heb je nauw contact over facturatie en de betalingen. Extern onderhoud je contact met de leveranciers over lopende orders, beschikbaarheid van producten en ontwikkelingen binnen het productsegment. Een goede communicatie en relatie met de leveranciers is belangrijk. Je verwerkt de orders behorende bij jouw productpakket en je zorgt voor een nauwkeurige adequate administratieve verwerking. Daarnaast ben je op zoek naar (proces-)verbeteringen binnen je eigen pakket, de afdeling inkoop of de organisatie. Jouw doel is iedere dag te streven naar perfectie! In deze rol kun je jouw communicatieve en servicegerichte vaardigheden combineren met analytische kwaliteiten, waarin je zorgdraagt voor een administratief sluitend proces.

Wat vragen wij van onze Commercieel Voorraadbeheerder

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau in commerciële/administratieve richting;
 • Je staat bekend om je gestructureerde en nauwkeurige manier van werken;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig;
 • Je bent analytisch goed onderlegd en plannen en organiseren zit in jouw natuur;
 • Je krijgt energie van werken in een dynamische omgeving;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris en kans op bonussen en extra vrije dagen;
 • Een informele werksfeer en een jong en ambitieus team;
 • Alle ruimte voor jouw ideeën en visie;
 • Onbeperkt gratis sporten in ons eigen fitnesscentrum;
 • Regelmatig gezellige bedrijfsborrels en –feesten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Overtuigd en solliciteren?

Ben jij onze nieuwe Commercieel Voorraadbeheerder? Reageer dan met je cv en motivatie via de onderstaande solliciteerbutton! We hebben er zin in om jou te ontmoeten en welkom te heten bij B&S B.V., jij ook?


Over het bedrijf

B
B
B
B

B&S international

Wij zijn een snelgroeiende distributiepartner voor Consumer Goods in specifieke nichemarkten, actief in meer dan 100 landen wereldwijd. Wij zijn een belangrijke schakel tussen klanten en leveranciers. Wat de klant ook wenst, wij regelen het! Partners als Schiphol, Bol.com, KLM en de Verenigde Naties rekenen op onze service.  De ondernemersmentaliteit spat ervan af. Sterke dranken, parfum, levensmiddelen of elektronica… we got it all! B&S heeft geen grenzen, geen limiet. Waar we ook zijn, met wie we ook zaken doen. We werken iedere dag met veel passie om onze doelen te verwezenlijken. En daar zijn we behoorlijk goed in!

Wij hebben een fantastisch team vol met gedreven, enthousiaste, professionele en gezellige collega’s. Je kunt bij ons gewoon jezelf zijn. Wij zijn een organisatie waar je jouw grenzen kunt verleggen, je de gaafste dingen meemaakt en waar collega’s je vrienden worden. Iedere dag gaan we er met zijn allen voor en behalen we het onbereikbare. Omdat wij willen blijven groeien, hebben we die echte toppers nodig… zoals jij!

One winning team! Ben jij er klaar voor?

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1872