Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Goed personeel vinden. En het liefst ook nog snel. Het is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig ben jij er. Jij laat als intercedent directies en HR-managers zien hoe Randstad kan helpen en neemt ze de vacatures van a tot z uit handen. Zo los je niet alleen hun personeelsvraagstukken op, je helpt ook dagelijks mensen aan een mooie baan.

Werken bij Randstad betekent werken in een grote organisatie waar jij als mens centraal staat. Hier vind je een bedrijf vol met collega's die elke dag willen groeien, als persoon én als professional. 

wat ga je doen?

Jij bent een matchmaker pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Zo weet je proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden. Maar je slaat ook de brug tussen de klant en nieuwe medewerkers. Jouw werk is heel erg dynamisch en veelzijdig. Het is een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij bent de ondernemer op je eigen vestiging in de regio Amsterdam/Utrecht en bent lekker veel op pad en in contact.

ook nu maken we graag kennis met je

Ons dagelijks leven is door het coronavirus behoorlijk veranderd. Misschien ben je jouw baan kwijtgeraakt of ben je in deze tijd anders naar je baan gaan kijken. Het lijkt alsof de wereld even stil staat. Ook in deze tijd denken we graag met jou mee over de toekomst. Daarom maken we graag alvast digitaal kennis met je. Want met dezelfde snelheid waarmee we tot stilstand zijn gekomen, gaan we straks ook weer samen aan de slag. En dan hebben we toppers zoals jij hard nodig.

over jou

Sales! dat is een woord waarvan jij enthousiast wordt, want jij vindt het leuk om die nieuwe klant binnen te halen. Minstens net zo leuk als het plaatsen van jouw kandidaat. 

Wat nog meer:

  • Jij hebt een gezonde dosis lef en bent oprecht geïnteresseerd in mensen, waarmee je makkelijk contact maakt. Jij bent bent iemand die initiatief neemt en wordt gedreven door het behalen van resultaat. 

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond en enige ervaring in een commerciële werkomgeving. Dat mag ook in een stage of een bijbaan zijn. 

  • doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is;

  • overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten.

waar werk je?

Jouw thuisbasis wordt één van onze Randstad kantoren in Amsterdam/Utrecht. Tot in detail weten wat er bij organisaties speelt, lukt echter niet altijd vanachter je bureau. Daarom kom jij vaak bij klanten over de vloer. Je spreekt daar de flexwerkers voor wie jij de werkgever én steun en toeverlaat bent. En je spart met directeuren, teamleiders en HR-managers over de lopende HR-vraagstukken en ontwikkelingen in de markt. Meestal kom je met nieuwe vacatures weer terug op kantoor.

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep. Dit biedt jou als intercedent interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen. 

dit bieden we jou

  • bruto maandsalaris tussen € 2200,- en € 2500,- (afhankelijk van je werkervaring)

  • laptop, telefoon die je ook privé mag gebruiken en een prima reiskostenvergoeding

  • een maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen extra vrije dagen of de aanschaf van bijv. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

  • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

  • interessante bonussen én de mogelijkheid om twee keer per jaar een persoonlijke outperformance bonus te behalen

procedure en wat te doen

Op dit moment ziet ons selectieproces er iets anders uit dan je normaal van ons kunt verwachten. Door je CV te uploaden en op de solliciteer button te klikken laat je zien dat je interesse hebt in een baan bij onze organisatie in de nabije toekomst. Zodra wij jouw CV hebben zullen wij een eerste check doen. Ben jij de collega die wij graag aan boord hebben, dan zullen we je uitnodigen voor een capaciteitentest. Hier testen wij o.a. je hbo werk- & denkniveau onder tijdsdruk. Mocht je deze test gehaald hebben, dan gaan we via een videoverbinding met je in gesprek. Na het gesprek hoor je of wij mogelijkheden voor jou zien binnen onze organisatie en voor de vacatures die nu open staan.


word onze nieuwe collega?
Wil jij Randstad en nieuwe klanten aan elkaar koppelen voor een langdurige samenwerking? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist Babette van Steennis (Amsterdam) 06-20797708 of Marcelle Stiens (Utrecht) 06-21186712.


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad Corporate Recruitment

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960