Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Klanten de best mogelijke oplossingen bieden en proactief ontzorgen; dat is waar de afdeling verkoop elke dag met groot enthousiasme mee bezig is. Als onderdeel van het verkoopteam ben je een belangrijke speler binnen het bedrijf, want je bent verantwoordelijk voor het organiseren van totale klantprojecten binnen de overeengekomen commerciële kaders waar ook ter wereld. Denk hierbij aan complexe warehouse constructies van multinationals. Intern stem je vragen en opdrachten van klanten af met je collega’s van Research & Development en de andere B.V.’s binnen de organisatiestructuur. Samen met je collega’s zoek je de allerbeste oplossing voor het project van je klant en coördineer je de integrale planning van projecten waar je verantwoordelijk voor bent. Je werkt internationaal en bent voor zowel je klanten als je collega’s van de verschillende B.V.’s het eerste aanspreekpunt en daarmee de rots in de branding in de dynamische werkomgeving. Commercieel succes behaal je door keer op keer de belofte van KS Systems waar te maken bij je klanten: profile solutions you really want. Dat betekent altijd waarmaken wat beloofd wordt, maar het liefst de klanten verrassen door te overtreffen. Je krijgt daarbij veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Als jij binnenkomt weten mensen dat het goed komt. Je bent een verbinder en geniet ervan om samen met je klanten en collega’s uiteenlopende projecten tot een succesvol einde te brengen. Je begeleidt het gehele proces; vanaf de intake tot en met de logistieke aflevering en administratieve afhandeling van de order bij je klant. Je weet de ins en outs van je klanten tot in detail, je vindt het een sport om hen zo goed mogelijk te helpen en hun vragen ben je het liefst voor. Tegelijkertijd werk je met aanstekelijk enthousiasme samen met je collega’s om de doelen van je klanten op en top te realiseren. Als het even hectisch is, bewaar jij de rust en hou je het overzicht. Betrouwbaarheid en daadkracht weet je goed te combineren met flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Je gaat altijd voor resultaat.

Functie-eisen
De geschikte kandidaat heeft HBO werk- en denkniveau (HBO/HTS richting bedrijfskunde, commerciele economie of werktuigbouwkunde). Je bent een teamplayer die ook zelfstandig prima uit de voeten kan en je voelt je als een vis in het water binnen een veelzijdige functie in een internationale omgeving. Je hebt ervaring met klantenprojecten of klantenorders. Tevens beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en heb je een commerciële drive en affiniteit met techniek.

Persoonlijkheidseigenschappen
Om goede invulling te kunnen geven aan deze positie ben je echt een allrounder. Je werkt graag van begin tot eind aan een project, waarbij je goed kunt schakelen en je goed voelt in een dynamische omgeving. Je bent proactief, enthousiast, een verbinder en gaat altijd voor resultaat.

Bedrijfsinformatie
Werken bij KS Profiel (Moerdijk, 200 medewerkers) betekent niet zomaar een baan. Je komt aan boord van een familiebedrijf dat vastbesloten is de wedstrijd te winnen. Vanuit hun productielocatie te Moerdijk helpt KS haar klanten over de hele wereld. Van uitgestrekte solar-farms in de Verenigde Staten tot hightech warehouses in Dubai en inspirerende ontwikkelingsprojecten in Ethiopië. Samen zorgen zij voor tevreden klanten wereldwijd. Hoe? Door eigenwijs te zijn en staalprofieloplossingen te bedenken en op maat te produceren waar hun klanten het verschil mee maken. Topkwaliteit waarmee de onderneming afgelopen jaren hard is gegroeid. En KS Profiel groeit door! De onderneming ontwikkelt zich steeds meer als leverancier van totaaloplossingen voor haar klanten. Om deze groeimarkt nog professioneler en efficiënter te kunnen bedienen werkt KS Profiel met een bedrijfsstructuur van 7 zelfstandige B.V.’s, elk met hun eigen specialisme.

Arbeidsvoorwaarden
Men biedt uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Vast inkomen (55K max), goede pensioenregeling, minimaal 25 vakantiedagen, vakantietoeslag van 8,33%, een winstdeling (tussen de 10% en 12%).  Belangrijker nog, zij bieden een zeer uitdagende functie binnen een sterk groeiende en ambitieuze organisatie! Op termijn zul je doorgroeien naar Projectmanager (Intern).