Salaris

11 - 11 Per uur

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

€11,41 per uur verdienen? Kans op een vast contract en zelfstandig kunnen werken? Yes! Wacht niet langer en ga aan de slag als coördinator bij Cleanlease!

Wat bieden wij jou
  • Een heerlijk salaris van 11,41 bruto per uur!
  • Kans op een vast contract
  • Veel vrijheid om je eigen werkdag in te delen
  • Parttime werk zodat je nog genoeg vrije tijd hebt
Wie ben jij

Jij bent de topper die naast zelfstandig ook:

  • Beschikbaar is voor 3 à 4 dagen in de week.
  • In het bezit is van eigen vervoer (auto).
  • De Nederlandse taal goed beheerst.
Wat ga je doen

Cleanlease heeft als hoofdtaak om klanten te helpen met het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Als coördinator bij Cleanlease ga jij aan de slag bij de klanten van Cleanlease. Wat ga je dan doen? Jij zorgt ervoor dat het vuile textiel & linnen weggebracht wordt en het schone textiel en linnen weer netjes in de kast beland van de klant. Daarnaast beheer je ook de linnen op locatie en ben jij dus echt het eerste aanspreekpunt vanuit de klant voor Cleanlease. Jij bent dus het visitekaartje!

  • Zelfstandig aan de slag bij de klanten van Cleanlease.
  • Beheren van de linnen op locatie.
Waar ga je werken

Cleanlease helpt haar klanten met het reinigen en het verhuren van hoge kwaliteit textiel. Als coördinator bij Cleanlease ben jij met name op locatie bij de klant aan het werk. Gedurende de dag kan het zomaar zijn dat jij enkele klanten langsgaat om ervoor te zorgen dat de linnen goed worden beheerd en dat bijvoorbeeld de schone was weer netjes in de kast terecht komt. Aangezien je veel op locatie bij de klant werkt wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je verwacht. Jij bent namelijk het visitekaartje vanuit Cleanlease bij de klant! De werkdagen zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Je moet minimaal 20 tot 30 uur in de week beschikbaar zijn.

Ben jij helemaal klaar om deze uitdaging als coördinator aan te gaan? Wacht niet langer! Druk op de solliciteer knop en binnen twee dagen heb je contact met ons. Voor vragen kun je altijd bellen naar 088-1269935, kun je mailen naar noordwest.recruitment@tempo-team.nl of stuur je een appje naar 06-20717383. Ik kan niet wachten om je te spreken! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969