Salaris

4k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Hengelo, OV

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Deze informele organisatie heeft ontzettend veel contacten binnen grote en bekende organisaties. Dit zorgt ervoor dat jij als .Net ontwikkelaar op leuke en uitdagende projecten komt te werken, hierbij zal de focus vooral liggen op het midden van het land. Veel ontwikkelaars zijn via onze opdrachtgever aan het werk bij bijvoorbeeld grote financiële dienstverleners maar het is niet geheel ongebruikelijk om bij kleinere instanties aan het werk te gaan. 

Bij onze opdrachtgever ligt er veel focus op de persoonlijke ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Je krijgt daarom veel ruimte om certificaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw technische vakgebied. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van softskills en andere zaken die belangrijk voor je loopbaan zijn.
 

Functieomschrijving

Als .Net topper krijg je bij onze opdrachtgever de kans om te werken op ontzettend gave projecten bij bedrijven bij jou in de buurt. In veel gevallen ben je verantwoordelijk voor een heel specifiek project maar in sommige gevallen ga je als onderdeel van een development team bij een groot bedrijf mee ontwikkelen aan hun applicaties.

In deze functie heb je de mogelijkheid om in verschillende omstandigheden te werken, dit maakt het werk uitdagend, vernieuwend en erg interessant. 

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk en denk niveau 

– Je hebt 3 jaar ervaring op het gebied van .NET ontwikkeling

– Je hebt kennis en ervaring met C# en ASP.NET

– Je bent in het bezit van een rijbewijs B 

– Je hebt kennis van HTML, CSS, JS

– Je bent representatief en communicatief vaardig

* Ook als je niet volledig aan het geschetste profiel voldoet mag je mij een berichtje sturen!*

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf zijn de arbeidsvoorwaarden erg goed te noemen. Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je ervaring, leaseauto, veel ruimte om je te ontwikkelen, teamuitjes en een ontzettend gepassioneerd team waar je mee mag samen werken.

 

Interesse? Mail je CV dan naar Martijn@careervalue.nl 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: martijn@careervalue.nl.