Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

Bouw jij de professionele applicaties die onze klanten zo hard nodig hebben? En wil je graag met de nieuwste technologieën werken binnen een DevOps scrumteam? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
“Use digital to move smarter
De unit Smart Logistics binnen de Transport & Logistics sector van CGI ontwerpt, bouwt en onderhoudt veelal missie-kritische applicaties voor onze klanten uit de transport en logistieke sector. Zonder deze sector worden onze pakketjes niet op tijd afgeleverd, rijden de treinen niet meer van a naar b en varen schepen niet veilig de haven binnen. Om deze transport en logistieke ketens te monitoren en sturen, hebben onze klanten stabiele, inzichtelijke en goed werkende applicaties nodig. Help jij ons die te bouwen?

Als Cloud Developer werk je aan uitdagende cloud projecten bij verschillende klanten en ben je altijd onderdeel van een ontwikkelteam. Samen met je team, de product owner en de architect ben je verantwoordelijk voor het definiëren, ontwerpen, ontwikkelen, beveiligen en testen van nieuwe of bestaande cloud applicaties.

Wat breng je mee?
Je bent klantgericht, ondernemend en hebt een vergaande liefde voor de nieuwste digitale ontwikkelingen. Jouw ambitie bestaat voornamelijk uit de wil om (door) te groeien en plezier te hebben in wat je doet. We bieden namelijk veel ruimte voor zelfontwikkeling. Verder ben je analytisch, scherp en volg je alle ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling. Een developer met daadkracht, doortastendheid en technisch inzicht. Heb je dit in je? Dan vragen we alleen nog het volgende:
• Afgeronde HBO opleiding met een sterk ICT component;
• Ervaring met Java, C# of Python;
• Ervaring met AWS of Azure;
• Ervaring met Infrastructure as Code;
• Containertechnologie;
• Verschillende (No)SQL database engines;
• Agile, scrum of DevOps.

Ben je niet bedreven in één van de bovenstaande technieken? Geen probleem! Je kunt bij ons trainingen volgen om zodoende gecertificeerd te worden in de onderwerpen die jij belangrijk vindt.

Waar kom je terecht?
Als Cloud Developer kom je te werken binnen de unit Smart Logistics van de sector Transport & Logistics. CGI biedt een uitdagende, dynamische en afwisselende omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We zijn een grote organisatie, maar door het gebruik van kleine teams bevorderen we de persoonlijke aandacht.
Naast ons werk bij de klant, delen we kennis en discussiëren we met collega’s binnen de Dev@CGI community over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Discussies die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie van onze klanten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Maarten van der Poel (Director Consulting Services) via

maarten.vander.poel@cgi.com

.
Wil je meer weten over het sollicitatieproces of werken bij CGI? Neem dan contact op met onze recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via

saira.khan@cgi.com

.

Benieuwd naar onze Transport en Logistiek expertise? Kijk dan snel op www.cginederland.nl/nl/verkeer-en-vervoer.

Voor meer informatie over CGI, bezoek onze website: www.cginederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl