Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Heeze, NB

Beschrijving

Als calculator / werkvoorbereider ben jij aan de start van je carrière hier op de juiste plek! Met collega's werk je aan diverse projecten! Het werk start eventueel met werkopnames buiten, de klantwens vertaal jij naar een kostenplaatje en met de klant ga je opzoek naar de juiste uitvoering! Tijdens de uitvoering hou jij contact met onderaannemers en leveranciers. Dit brengt natuurlijk diversiteit in je werk maar zo weet je ook precies wat er buiten afspeelt!

Functie-eisen
Jij hebt net een HBO opleiding afgerond of je bent toe aan de tweede stap in je carrière. Je hebt al aan het vak mogen proeven en wil nu verder!

Analytisch en communicatief ben je zeer vaardig. Uiteraard heb je affiniteit met het groen! Je bent kostenbewust, leergierig, punctueel en in het bezit van een rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een marktconform salaris, opleidingsbudget en persoonlijke begeleiding krijg je bij deze organisatie schitterende doorgroei mogelijkheden, een enthousiast team en uitdagende projecten om aan te werken!

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Kees van Helvoort
Telefoon: 0657611050
E-mail: kees@nivelgroep.nl

Over Nivel
Deze grootschalige hovenier werkt intensief samen met collega's uit de andere diensten een klant is bij deze partij aan het juiste adres voor advies, uitvoering en beheer. Deze vestiging beschikt over een ruim machine park, een divers portfolio aan projecten en enthousiaste collega's! Samen met ongeveer 40 medewerkers staan gaan ze dagelijks voor het beste resultaat.
Bron: Nivel