Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Over de organisatie

Eén van onze opdrachtgevers in Zevenaar is op zoek naar calculator-W. Deze lokaal allround opererende loodgiet/installateur in de woningbouw zorgt ervoor dat alles in uw huis loopt, werkt en stroomt zoals het hoort. Dit familiebedrijf valt te omschrijven als een partij die betrouwbaar, betrokken en gespecialiseerd is. Zij zijn expert op het gebied van duurzame en energiebesparende technische oplossingen. Hun einddoel is altijd om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en altijd net even iets meer te doen dan dat.

Functieomschrijving

Binnen de functie van Calculator ben je verantwoordelijk voor alle rekenkundige facetten van de projecten. Het is jouw taak om tot een goede kostprijsberekening te komen. Als Calculator zorg je ervoor dat de projecten voldoen aan de geldende voorschriften en normen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het uitrekenen van de materialen en hoeveelheden aan de hand van tekeningen en bestekken. Daarnaast verzorg je de calculaties. Deze en andere taken vatten de functieomschrijving samen:

- Het maken van kostprijsberekeningen;

- Bewaken van voorschriften en normen;

- Het behalen van kwaliteitseisen;

- Het spiegelen van offertes;

- Risicoanalyses opstellen;

- Voorstellen van bezuinigen op basis van materiaal en efficiëntie

Bedrijfsprofiel

Jouw profiel

Voor de functie als calculator is het belangrijk dat je beschikt over een uitstekend financieel inzicht. Daarnaast moet je technische kennis op een goed niveau zijn zodat je een inschatting kunt maken van de kosten voor technische projecten. Het is belangrijk dat je beschikt over een goed cijfermatig en analytisch inzicht.

- Afgeronde opleiding in de richting werktuigbouwkunde;

- Je bent analytisch en cijfermatig ingesteld;

- Ervaring met calculatie software;

- Je werkt zelfstandig, gestructureerd en detailgericht;

- Je kunt goed in een team werken;

Wat wij jou bieden?

Spreekt deze vacature je aan laat het ons dan weten en neem contact met ons op via 0315-745703. We vertellen je dan graag welke goeie arbeidsvoorwaarden er bij deze vacature horen.

Source: Werkbank Personeelsdiensten