Type functie

Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Business Informatie Analist - regio Rotterdam

 

Functiebeschrijving:

Werk jij graag op het snijvlak tussen Business en IT? Heb jij verstand van producten en processen in de financiele markt? Bij voorkeur op het gebied van Verzekeren of Pensioenen? Kun jij deze doorvertalen naar eisen aan architectuur of IT systemen?

 

Wat ga je doen?

Als ervaren Business- en Informatie Analist help jij onze klanten het uitdenken van nieuwe producten/diensten en deze om te zetten in epics en user stories zodat de Scrum teams deze kunnen realiseren. Je hebt dan de rol van Product Owner of Business Analist in het Scrum team. Jij bent betrokken bij het uitwerken van nieuwe business initiatieven. Je achterhaalt de behoefte, eisen en wensen, stelt business cases op en werkt op een gestructureerde wijze de user stories en use case uit voor het Scrum Team. Daarnaast ben je het geweten van de business als het aankomt op het inschatten van wijzigingen en je brengt hiervoor de nodige technische kennis mee.

 

Wat breng je mee?

Je bent nieuwsgierig en analytisch van aard. Je weet anderen te enthousiastmeren, bent communicatief vaardig en een echte teamspeler. Je begrijpt de Verzekerings- en/of pensioenmarkt en weet voldoende van IT om met de ontwikkelaars te kunnen schakelen en om aanpassingen technisch te duiden. Daarnaast heb jij:

  • Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting);
  • 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT omgeving als Business en/of Informatie Analist
  • Ervaring met development in SCRUM methodiek en werken in Agile teams;
  • Ervaring in het opstellen van use cases, user stories;
  • Ervaring en domeinkennis in de verzekerings- en/of pensioenmarkt.
  • Inzicht in en ervaring met technische architectuur rondom CRM/Polis oplossingen

 

Ons aanbod?

Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal .

 

“Wij willen het beste uit jou halen!

Are you ready to be part of our story?"

 

Waar kom je terecht?

Banken en financiën saai? Welnee joh! De financiële markt is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals de invulling van het pensioenakkoord en het adequaat inspelen op toegenomen klantverwachtingen. Daarnaast zijn de nadruk op kostenbeheersing, het toepassen van data science technieken, de verdergaande digitalisering en de toenemende wet- en regelgeving thema's die om oplossingen vragen.

Technologie maakt het mogelijk deze uitdagingen het hoofd te bieden. CGI levert van oudsher een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van de financiële processen.

 

Je komt terecht in onze unit Insurance & Pensions , onderdeel van de sector Financial Services, waar we klanten helpen aan de voorkant waar het contact met de klant plaatsvindt en aan de achterkant waar de rechten en uitkeringen van pensioen- en verzekeringsaanspraken zijn vastgelegd. Al deze processen worden door de huidige- en toekomstige ontwikkelingen geraakt.

 

We zijn dan ook op zoek naar IT'ers die willen meehelpen om innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen uit te werken en te implementeren. Technologie en innovatie zijn de komende jaren volop nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?

Stel ze aan Jarno Houkes, Director Consulting Services via 06- 5335 3224 of of via jarno.houkes@cgi.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.

 

Wij werken niet samen met externe partijen.

Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.


Over het bedrijf

C
C
C
C

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Opgericht

1976