Functietype

Parttime

geplaatst op

12 dagen geleden

Locatie

Utrecht, UT

functieomschrijving

Om onze dienstverlenging verder te optimaliseren bij bestaande en nieuwe relaties zijn wij op zoek naar een Business Development Consultant.

 

Wat ga je doen

Een greep uit de werkzaamheden:

 • In samenwerking met de consultants onderhoud je contacten met onze relaties om onze dienstverlening te optimaliseren en waar nodig uit te breiden;
 • Je zet je in om nieuwe relaties voor onze diensten te interesseren. Zo lever je een cruciale bijdrage aan de communicatie en verdere groei van ons bureau;
 • Je werkt mee aan het opstellen van offertes en plannen van aanpak voor onze relaties en bewaakt, met ondersteuning van ons secretariaat, de voortgang hiervan;
 • Je denkt en doet mee in de innovatie en uitbouw van onze diensten;
 • Je doet actief mee aan onze communicatie en positionering. Denk aan de organisatie van seminars, webinars en het opstellen van/meewerken aan blogs.

 

Gezamenlijk kijken we waar jij in uitblinkt en wat je als Business Development Consultant wilt leren. Er is dus alle ruimte voor jouw eigen ontwikkeling.

 

Wat neem je mee

 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je beschikt over hbo+/academisch werk- en denkniveau;
 • Je bent zeer sterk in woord en geschrift;
 • Je bent een ondernemende doorpakker, werkt goed samen en je stelt onze relaties centraal.
 • Aantoonbare affiniteit met (arbeids-&organisatie)psychologie en/of de sectoren waarin MCG werkt, is een pré;
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week en woonachtig in (de omgeving van) Utrecht.

 

Wat bieden wij
MCG Consulting is een organisatieadviesbureau voor professionals (www.mcgconsulting.nl). We werken vooral binnen de gezondheidszorg, advocatuur en accountancy. Onze consultants zijn psychologen, medisch specialisten en bedrijfskundigen. We begeleiden teams, maatschappen en besturen. Ook voeren we assessments en complexe mediations uit en verzorgen we trainingen en intervisie bij onze relaties. 

Bij MCG werk je in een enthousiast en professioneel team aan de Maliebaan in Utrecht. Door de unieke combinatie van hoogwaardig advies voor de meest kritische doelgroepen met voldoende breedte in je werk, leer je bij ons meer dan waar dan ook.

 

MCG hanteert goede arbeidsvoorwaarden, zoals een prima salaris, een aantrekkelijke bonusregeling, 50% betaling van de pensioenpremie, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en reiskostenvergoeding.


Belangstelling?

Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stéphanie Schumacher, Manager Bedrijfsvoering, via 030-2369485 of stephanie@meijercg.nl. Meer weten over MCG? Kijk dan op www.mcgconsulting.nl.  

 

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton of via e-mail aan stephanie@meijercg.nl, graag met motivatiebrief. De startdatum is in overleg te bepalen. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.