Type functie

Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

We zoeken een Business Developer die zich wil aansluiten bij ons. Ben je een pro en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij je iets moois en slightly-different's.

Humanoids

De designers en developers van Humanoids werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

 

Achtergrond
Bij Humanoids willen wij een team van specialisten bouwen van de hoogste kwaliteit. Daarom bieden we traineeships waar we al onze specialistische vakkennis in hebben gegoten, speciaal voor academici. We selecteren streng en doen met de nieuwe generatie UX designers, front-end en back-end developers het kenniswerk van de toekomst.

Er is nog steeds een kloof tussen de universiteit en de tech industrie. Voornamelijk omdat universiteiten (en zelfs technische universiteiten zoals de TU Delft) niet genoeg praktische vaardigheden trainen en niet werken met de technieken en methoden die in de markt actueel zijn. In principe begin je, ondanks je vooraanstaande opleiding, met een grote achterstand aan je werkzame leven. Veel bedrijven aarzelen om je in dienst te nemen en maken de gemakkelijke keuze voor iemand met een 'applied sciences' graad of 1 jaar ervaring. Wij vinden dit volstrekt oneerlijk voor studenten en niet erg slim van bedrijven. Er is een groot tekort aan talent, dat in zekere zin door de markt zelf in stand wordt gehouden. Bij Humanoids investeren we ontzettend veel in onze mensen, omdat we ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit van ons bedrijf begint bij de specialisten.

Situatie
Humanoids biedt UX design, front-end development en java traineeships. Wij krijgen, ieder half jaar weer, ontzettend veel aanmeldingen (de laatste keer 100+) en kunnen in een gespannen arbeidsmarkt hard groeien. Ter indicatie: de afgelopen 3 jaar zijn we ruim 500% gegroeid tot rond de 20 professionals. We opereren in ons vakgebied op het hoogste niveau en doen ons werk met een groep hele slimme mensen. In onze vestigingen in Rotterdam (Groot Handelsgebouw) en Amsterdam (Herengracht).

We hebben de afgelopen tijd mooie opdrachtgevers aangehaakt als Lely Industries, Koppert Biological Systems, Port of Rotterdam, ING Bank en Heineken. En zijn we lid geworden van de vooraanstaande Dutch Digital Agencies branche organisatie. Met andere woorden: we zijn lekker bezig en bieden kwalitatief hoogstaande dienstverlening die erkend wordt. We willen echter vérder. En daarvoor willen we graag nog meer commerciële slagkracht in huis halen. 

We hebben de corona crisis tot dusver glansrijk doorstaan en willen de fase hierna stevig doorpakken. We maken onszelf op dit moment klaar voor het starten van weer 3 lichtingen UX en development traineeships. Met andere woorden: we willen onze kansen in 2021 maximaal benutten en onze groei in hetzelfde tempo doorzetten.

Functie
Om onze ambities te realiseren zoeken we een Business Developer. Iemand die sterk gericht is op het creëeren van nieuwe kansen. Iemand die sales-georiënteerd is en daarvoor een netwerk (liefst: in tech) meebrengt. Iemand die niet terugdeinst voor koude acquisitie. Iemand die doorzet waar anderen stoppen en een kick krijgt van scoren. 
De volgende emoji is op jouw van toepassing: .
Met andere woorden: we zoeken iemand waarmee we Humanoids serieus op de kaart kunnen gaan zetten.

Wat we bieden

 • Toffe werkplek with-a-view in Rotterdam en/of Amsterdam!
 • Bijdragen aan ons ideaal: kansen bieden aan mensen die ze willen pakken!
 • Een groep van jonge, enthousiaste collega's/specialisten
 • Een belangrijke en verantwoordelijke positie waarin initiatief zeer wordt gewaardeerd
 • Een goed salaris
 • Een periodieke, prestatie-afhankelijke bonus
 • Mogelijkheid tot aankoop van aandelen binnen ons medewerkers participatie plan
 • Goede pensioenregeling
 • MacBook Pro & iPhone 12 Pro
 • En: last but not least: Een Tesla Model 3


Pre's!

 • Werkervaring (en een netwerk) in tech
 • Ervaring in new business acquisitie & relaties bouwen bij corporates
 • Achtergrond in IT recruitment (sales zijde)

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op https://humanoids.nl