Salaris

2.45k - 2.45k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Iedere dag is weer anders in deze functie als Monteur van toegangscontrole en draaideuraandrijvingen bij Mastermate!

Wat bieden wij jou
  • Een eigen bus, ook voor woon-/werkverkeer!
  • Je treedt direct in dienst bij Mastermate
  • Salaris tussen de € 2100 en € 2450 bruto per maand
  • Opleidingen NEN3140 en elektrisch schakelen.
  • Werken voor fijne klanten die jij praktisch helpt!
  • Nog geen VCA? Je kan via ons op cursus!
Wie ben jij

Om te beginnen als monteur buitendienst is het belangrijk dat je over een aantal dingen beschikt:

  • Je bent bij voorkeur in het bezit bent van een MBO-diploma. Bijvoorbeeld richting Elektro. Heb je die niet? Ook dan zijn er mogelijkheden om te starten als Junior Monteur!
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Je staat open voor 24/7 storingsdiensten. Deze vinden ongeveer 1x per maand plaats.
Wat ga je doen

In deze zelfstandige functie werk je op locatie, deze kan iedere dag weer anders zijn. De ene dag sta je op een bouwlocatie en de andere dag bij mensen thuis aan de voordeur. In de regio van Nijmegen - Eindhoven - Tilburg voer jij montage- onderhoud- en servicewerkzaamheden uit. Van elektronisch hang- en sluitwerk, draaideuraandrijvingen tot toegangscontrolesystemen. Je hebt contact met de klant over de te verrichten werkzaamheden, je plaatst de systemen (bijvoorbeeld een camerasysteem), installeert de software en tot slot registreer je alles via de tablet. Is er ergens een storing? Geen probleem, jij zoekt de storing op en verhelpt deze!

Waar ga je werken

Mastermate is een technische groothandel, met klanten zoals bouw- en aannemersbedrijven, woningcorporaties, technische diensten en vakmensen. Jouw collega's willen graag hun vakkennis en praktijkervaring met je delen. Goed voor jouw ontwikkeling en werkplezier!

Dat is een mooie baan toch?! Interesse? Solliciteer dan direct via de button. Je mag mij natuurlijk ook mailen via martijn.nillessen@owtd.nl Bellen of appen kan natuurlijk ook via: 0622981941

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969