Salaris

3k - 5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is een ICT-partner voor zorginstellingen. Ze helpen zorginstellingen met hun ontwikkeling van innovatieve IT & Data oplossingen en hanteren daarbij een meta – data sctructuur. Ze bieden oplossingen voor het reduceren van kosten, forecasting, stuurinformatie en zelforganisatie. Op die manier kunnen de zorginstellingen zich focussen op hun core business, het verzorgen van hun patiënten. De organisatie bestaat nu 10 jaar en is in die tijd erg gegroeid. Het is een klein maar fijne organisatie met in totaal zo’n 25 mensen in dienst. De organisatie biedt veel vrijheid (bijvoorbeeld flexwerken), zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ze werken hier met Scrum en korte sprints.

De organisatie is actief op het gebied van Business Intelligence, Analytics en Cloud oplossingen. Ze hebben een inventief BI platform ontwikkeld waarin een aantal van hun producten wordt ingezet voor een complete BI oplossing voor hun klanten. Hun eigen BI Platform is gebouwd in .NET.

Functieomschrijving

Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor alle vraagstukken omtrent Business Intelligence. Je gaat samen met de klanten het BI portal vormgeven middels SSRS om hiermee templates te ontwikkelen. Je ontsluit nieuwe data en je gaat in SQL stored procedures, triggers en functions ontwikkelen. Je opereert dus op het raakvlak van techniek en business en speelt een zeer belangrijke rol bij het realiseren van tevreden klanten en geslaagde projecten. Je werkt hier zowel bij de klant, als op kantoor als thuis.

Functie-eisen

– HBO Werk- en denkniveau;

– Enkele jaren ervaring als BI’er (voorkeur voor MS BI);

– Ruime ervaring met SQL en SSRS;

– Ervaring/ affiniteit met de zorg;

– Een T-profiel: je kan goed opereren op zowel functioneel als technisch niveau;

– Pré: ervaring met .NET.

Arbeidsvoorwaarden

– Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Veel ruimte voor eigen inbreng;

– Werken met nieuwste technieken in uitdagende omgevingen binnen het zorgdomein;

– Een goed salaris + een 13e maand;

– Auto van de zaak;

– Laptop + telefoon;

– 28 vakantiedagen;

– Pensioenregeling.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar alireza@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: alireza@careervalue.nl.