Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een laagdrempelig, no-nonsense accountantskantoor met 2 vestigingen en ca. 30 medewerkers. Je werkt samen met 1 ervaren collega en de vennoten. Hierdoor krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie. Het harde werken belonen ze door borrels, personeelsdag, kerstbrunch etc en een goed salaris. Wil jij deel uitmaken van dit gezellige team waar hard gewerkt wordt, maar ook tijd is voor een lolletje? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Als belastingadviseur in deze juniorfunctie ga jij je bezighouden met zowel aangifte- als advieswerkzaamheden voor een breed klantenportefeuille in de MKB sector. Je werkt samen met een ervaren belastingadviseur die jou de kneepjes van het vak kan leren. Door de brede werkzaamheden kun je een goede basis leggen om in de toekomst als zelfstandig adviseur werkzaam te zijn.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een afgerond opleiding WO Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt misschien al wat werkervaring opgedaan. Als je helemaal startend bent dan kom je ook in aanmerking voor deze vacature. Het is belangrijk dat je nuchter en praktisch ingesteld bent en een leergierige en gedreven instelling hebt.

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Arbeidsvoorwaarden
€ 2300 - € 3000 bruto per maand op fulltime basis.

Source: Rousch