Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in een écht Eindhovens kantoor waar je jezelf snel thuis zult voelen. Ondanks de grote van het kantoor wordt er hier geluisterd naar jouw wensen en kom je in een betrokken team terecht. Een speciale band bouw je op met jouw collega's waarmee je op één kamer zit. Het accountantskantoor staat bekend om hun leuke klantenportefeuille (nationaal als internationaal), kwalitatief uitstekende dienstverlening en betrokken werksfeer. Zowel mensen vanuit grotere landelijke partijen als kleine accountantskantoren hebben een succesvolle overstap gemaakt naar dit kantoor. Twijfel dus niet langer en neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Functieomschrijving
Als belastingadviseur in deze uitdagende MKB praktijk ga jij je in een fiscaal team bezighouden met het adviseren van jouw klanten. In beginsel zal het gaan om algemene advisering, waarbij je zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft aan jouw klanten. Er is voldoende ruimte om jezelf naast de algemene adviespraktijk jezelf te ontwikkelen in een specialisatie of als teamleider / manager. Daarnaast ben je coach voor junior belastingadviseurs en beoordeel je hun werkzaamheden.

Functie-eisen

Jij komt in aanmerking als je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht. Je hebt vanaf 4 jaar werkervaring in de fiscale advies/-aangiftepraktijk van een accountantskantoor (klein of groot maakt niet uit). Beetje cliché, maar je herkent jezelf in je gedrevenheid, goede communicatieve vaardigheden en voor de klant bruikbare adviezen. Wij maken erg graag kennis met jou!

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Belastingadviseur in Eindhoven.  
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://www.rousch.nl/vacature-belastingadviseur

Rousch streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden
€ 4000,00 - € 5000,00 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van werkervaring en opleidingsachtergrond.

Source: Rousch